Crowne Plaza Yas Island Abu Dhabi 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Crowne Plaza Yas Island Abu Dhabi 4*
Utmerket hotell ved med stort utendørsbasseng, like ved golfbanen Links Championship på øya Yas i Abu Dhabi. Fra hotellet er det kun 10 minutters gange fra stranden og Yas vannland.

Hotellet
Crowne Plaza har et innbydende utendørsbasseng på 25 meter, og en terrasse med solsenger og parasoller. Hotellet har en rekke restauranter og barer, samt romslige rom med balkong og kostnadsfri Wi-Fi. Hotellgjestene kan benytte seg av hotellets toppmoderne og velutstyrte treningsstudio, squashbane, damprom og spa. På kvelden tilbyr hotellet live underholdning.

Rommene
Crowne Plaza Yas Island tilbyr romslige rom med balkong og kostnadsfri Wi-Fi. Rommene har elegant innredning, skrivebord, satellitt-TV og kaffe- og tekoker. 2 voksne + 1 barn opp til 11 år per rom. In-room dining fra 12.00 til midnatt.

Restauranter
Crowne Plaza har en rekke restauranter og barer. Man kan nyte en arabisk aften med libanesisk mat på restauranten Barouk, eller ta turen innom Stills Restaurant & Bar, som serverer et bredt utvalg av internasjonal fatøl og retter fra det europeiske kjøkken. Matservering hele dagen er tilgjengelig på Jing Asia, som byr på internasjonale retter og live matstasjoner. Hotellet har også en bassengbar og en lobbylounge.

Beliggenhet
Crowne Plaza Yas Island ligger 8,5 kilometer fra Abu Dhabi internasjonale lufthavn. Yas vannland og strand er kun en kort spasertur unna hotellet.

Kart