Coral Sea Waterworld 4* all inclusive (Hotellstandard: 4 stjerner)

Coral Sea Waterworld 4* all inclusive

Coral Sea Waterworld Sharm El Sheikh tilbyr en 650 meter lang sandstrand med utsikt over den vakre Tiran-øya. Hotellet har ti restauranter og barer og en vannpark med mange forskjellige attraksjoner. 

Hotellet
Innbydende hotell på stranden, med flere utendørsbasseng (to oppvarmede om vinteren), barnebasseng, relax-basseng og et Aqua Play-basseng. Hotellet har spennende vannsklier for alle aldre, et treningssenter, tennisbane, fotballbane, strandvolleyballbane og spa. Det er muligheter for dykking, vannsport og snorkeling. Hotellet har også minibank, gratis internett (begrenset), butikker, barneklubb og underholdning. Coral Sea Waterworld passer utmerket for både par og barnefamilier, siden det tilbys noe for de som ønsker en stille og rolig strandferie, og for de som ønsker mer aktiviteter og spenning.

Rommene
Hotellet har 376 gjesterom, og alle er romslige og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene har enten balkong eller uteplass, safe, strykejern og strykebrett, te og kaffe-fasiliteter. Alle rommene og suitene har et lekkert bad med boblebad, stemningsbelysning, dusj og hårføner.WiFi er tilgjengelig (begrenset). Maks 3 personer per standard rom. Mulighet for familierom.

Restauranter
Coral Sea Waterworld haret godt utvalg restauranter og barer. Hotellets hovedrestaurant serverer internasjonal buffet til frokost, lunsj og middag med temakvelder, med sitteplasser både innendørs og utendørs. Mermaid Restaurant serverer lette småretter på dagen, og på kvelden er det tradisjonell indisk á la carte som gjelder. Hotellet har også en italiensk restaurant, samt en lunsjrestaurant ved vannparken. Barene på hotellet er blant annet en Irsk bar, lobbybar, strandbar og en bassengbar.

Beliggenhet
Hotellet ligger i Nabq, bare noen få minutter fra El-Khan og La Strada kjøpesentre hvor det er butikker, restauranter, kafeer og utesteder (blant annet Hard Rock Café). Naama Bay som er sentrum av Sharm El Sheikh, ligger en 25 minutters kjøretur unna.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart