Coral Sea Holiday Resort & Aqua Park 5* all inclusive (Hotellstandard: 5 stjerner)

Coral Sea Holiday Resort & Aqua Park 5* all inclusive

Coral Sea Holiday Resort er et ideelt familiehotell med store bassengområder, et godt utvalg av serveringsteder og fasiliteter. Hotellet ligger på en flott sandstrand, med gode muligheter for vannsport, snorkeling og avslapping.

Hotellet
Det elegante 5-stjernershotellet Coral Sea Holiday Resort and Aqua Park ligger på en 320 meter lang sandstrand, med gode muligheter for vannsport, dykking og snorkeling. På det store og åpne hotellområdet er det panoramautsikt over havet, vakker beplantning, fire utendørsbassenger (to er oppvarmet om vinteren), og barnebasseng med vanntårn. Hotellet har også en fullt utstyrt barneklubb, flerbruksbane, tennisbane, bueskytingsbane, bordtennis, biljard, volleyball, et velutstyrt treningsrom og spa. WiFi er tilgjengelig over hele hotellområdet. Det arrangeres jevnlig underholdning og aktiviteter.


Rommene
De 484 elegante rommene på Coral Sea Holiday Resort er romslige og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord og uteplass. Rommene har safe, strykejern og strykebrett, bad med hårføner, te og kaffe-fasiliteter, WiFi er tilgjengelig (begrenset). Maks 3 personer per standard rom. Mulighet for familierom.

Restauranter og barer
Med sine seks utsøkte restauranter og syv barer tilbyr hotellet noe for enhver smak. Hotellet har en hovedrestaurant, en indisk restaurant, amerikansk restaurant, meksikansk restaurant og en italiensk restaurant. I tillegg finnes det blant annet en sportsbar og to utendørs barer samt en lobbybar på hotellområdet.

Beliggenhet
Hotellet ligger i Nabq, bare noen få minutter butikker, restauranter, kafeer og Hard Rock Café. Naama Bay som er sentrum av Sharm El Sheikh, ligger en 25 minutters kjøretur unna.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart