Elite Byblos Hotel 5* (Coral Dubai Hotel Al Barsha) (Hotellstandard: 5 stjerner)

Elite Byblos Hotel 5* (Coral Dubai Hotel Al Barsha)

Stilfullt hotell med bra beliggenhet i Dubais bydel Al Barsha. Hotellet har svømmebasseng, restauranter med variert servering, moderne rom, velutstyrt gym og spa. Det er gratis WiFi over hele hotellet.

Hotellet
Elite Byblos Hotel ligger midt i Al Barsha, kun 5 minutters gange fra kjøpesenteret Mall of the Emirates. Elite Byblos Hotel har en solterrasse med et utendørsbasseng og bassengbar, samt et velutstyrt treningssenter og spa med varierte behandlingstilbud. WiFi er gratis på alle rommene og i fellesområdene. Hotellets resepsjon er døgnåpen, og hotellet tilbyr bagasjeoppbevaring. 

Rommene
Hotellet har 337 gjesterom. Rommene Elite Byblos Hotel er stilfullt innredet, og har et fint bad med badekar, dusj, badekåpe og hårføner. Gratis WiFi er tilgjengelig på alle rom. De romslige rommene er 36 m2, og har klimaanlegg, minibar, strykejern og strykebrett samt et sittehjørne med flatskjerm-TV. 

Restauranter
Hotellets hovedrestaurant tilbyr et utvalg av internasjonale og arabiske retter både à la carte og som buffé, mens Bazerkan Cafe serverer småretter og bakverk. Romservice kan bestilles døgnet rundt, og man også prøve forskjellige vannpiper i shisha-salongen. Ved bassenget er det en koselig bassengbar med utsikt over byen. 

Beliggenhet
Elite Byblos Hotel ligger en 10-minutters kjøretur fra badelandet Wild Wadi Water Park og 15 km fra velkjente Dubai Mall, Bjurj Khalifa og downtown Dubai. 

Kart