Concorde Luxury Resort (Luksus) 5* (m. ultra all inclusive) (Hotellstandard: 5 stjerner)

Concorde Luxury Resort (Luksus) 5* (m. ultra all inclusive)

Eksklusivt strandhotell med omfattende utvalg av spa-behandlinger, luksuriøse rom med balkong, åtte førsteklasses restauranter, ni barer, sportsaktiviteter, og gode aktivitetstilbud for barn. Concorde Luxury Resort gir deg den perfekte ferien for enhver smak, med alt du trenger på ett sted!

Hotellet
I juni 2018 ble portene til Kypros’ nyeste og mest luksuriøse hotell åpnet! Concorde Luxury Resort består av 125,000 m2 og ligger på stranden i Bafra-området. Hotellet har luksuriøse rom med balkong, åtte førsteklasses restauranter, sportsaktiviteter og underholdning. Dette er et paradis med utendørsbasseng med parasoller, solsenger og bassengbar, og en lekker sandstrand. Hotellets spa-senter tilbyr massasje, hud- og kroppsbehandlinger, steam rom, frisør, tyrkisk bad, sauna, innendørsbasseng og treningssenter. I den private spa-hagen kan man slappe av og nyte servering fra Spa Vitamin Bar. Det er gratis internettforbindelse i fellesområder og på rommene, og gratis bruk av internettkafé. Det går skyttelbuss til sentrum til bestemte avgangstider. Hotellet er rullestolvennlig, og har enkelte rom som er tilpasset handicappede.

Aktiviteter
 Dombo Mini Club er det et barnebasseng, lekeplass og underholdning, konkurranser og sport for barn. Ved hotellet er det uendelige muligheter for aktiviteter på land og i vann. Her finnes en innendørs spillehall på 5500 m2 med fem spillerom på 700 m2 med blant annet bowling, digitale spill, og biljard. Hotellet har innbydende svømmebassenger med vannpark, og man kan spille bordtennis, volleyball, basketball, mini golf, aerobics, vannpolo, badminton og dart. På hotellets opplyste tennisbane er det mulig å ta leksjoner eller spille på egenhånd. Ved stranden kan man leie utstyr til motorisert og ikke-motorisert vannsport, som blant annet kano, pedalbåter, surfing, vannski,paraseiling, bananbåt, og katamaran. Stemningen på hotellet blir ekstra god med regelmessige show, live musikk, underholdning, aktiviteter og disco.

Rommene
Hotellet har totalt 569 rom, og deluxe Side Sea View room er hotellets standard rom. Størrelsen er 45 m2, og rommet består av soverom, med balkong, og bad med badekar og/eller dusj, sminkespeil, og hårføner. Rommene har minibar, vannkoker, te og kaffe, safe, air condition, LCD TV med satellitt- og musikkanaler og gratis WiFi. Det finnes rom tilpasset rullestolbrukere, samt rom for røykere og ikke-røykere.

Restauranter
Hotellet har totalt åtte restauranter. Le Buffet er hotellets hovedrestaurant, og her serveres åpen buffet til frokost, sen frokost, lunsj og middag med et rikt utvalg tyrkiske og internasjonale spesialiteter. Av á la carte restauranter kan man velge mellom følgende: italiensk, asiatisk, Steak House, mexicansk, tyrkisk, Sea Food, Food Court med fast food. Room service er tilgjengelig hele døgnet. Patisserie serverer et stort utvalg av kaker og kanapeer. Hotellet har totalt ni barer; en lobby bar, Irish Bar, Pool Bar, Karaoke Bar, Aqua Bar, Beach Bar, Pier Bar, Disco Bar og SPA Vitamin Bar for SPA-gjester.

Beliggenhet
Hotellet ligger på kysten i Bafra, 65 km fra Ercan flyplass, og rundt 1,5 time unna Larnaca flyplass.

Nedenfor vises de rimeligste avgangene først.

Kart