Charmillion Sea Life Resort 4* All Inclusive (Hotellstandard: 4 stjerner)

Charmillion Sea Life Resort 4* All Inclusive

Koselig hotell på stranden i Nabq, med en lang brygge, stort basseng, barnebasseng og gode snorklemuligheter. Hotellets gjester har tilgang til et velutstyrt gym, spa, og aktiviteter som volleyball, tennis og fotball. Serveringstilbudet inkluderer en japansk restaurant, egyptisk/libanesisk, buffetrestaurant og flere barer.

Hotellet
4-stjerners Charmillion Sea Life Resort ligger på stranden i Nabq Bay, og tilbyr lyse rom med møblert balkong, et dykkesenter og et utendørsbasseng med bar og solsenger. Det er muligheter for spa, massasjer og en rekke skjønnhetsbehandlinger. Hotellets gjester kan også benytte fasilitetene på nabohotellet Charmillion Club som blant annet basseng, tennisbaner og restauranter.

Rommene
Charmillion Sea Life Resort har 282 rom, og alle har balkong, kaffe- og te-fasiliteter, luftkondisjonering, satellitt-TV, flisgulv og innredning med en moderne blanding av beigetoner. Standard rommene passer for maks 2 voksne + 1 barn eller 3 voksne. WiFi mot tillegg.

Restauranter
Hovedrestauranten serverer internasjonale buffet til frokost, lunsj og middag. Japansk teppanyaki tilbys også, og her kan man spise en gang i løpet av ferien inkludert (ved minst 7 dagers opphold). El Dewania byr på tradisjonelle spesialiteter fra Libanon og Egypt (inkludert en gang i løpet av 7 dagers opphold). Hotellet tilbyr også et all inclusive-tilbud hvor man kan spise og drikke på søsterhotellene Charmillion Club Resort & Charmillion Gardens Aqua Park.

Beliggenhet
Charmillion Sea Life Resort ligger på stranden i Nabq ved siden av søsterhotellet Charmillion Club Resort. Hotellet ligger rundt 5 km fra Hard Rock Cafe og Nabq sentrum. Til underholdningssenteret Soho Square er det rundt 5 km, og Naama Bay- sentrum av Sharm El Sheikh ligger 14 km unna. Fra hotellet går det gratis transport til Naama Bay to ganger daglig.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart