Charmillion Gardens Aquapark 5* (All Inclusive) (Hotellstandard: 5 stjerner)

Charmillion Gardens Aquapark 5* (All Inclusive)

Aqua Park Hotel med spennende vannsklier for liten og stor. Hotellet har romslige rom, stort svømmebasseng, en restaurant med temabuffer, og mulighet for å benytte strand og fasiliteter på nærliggende søsterhoteller.

Hotellet
5-stjernershotellet Charmillion Gardens Aquapark tilbyr et stort utendørsbasseng omgitt av solsenger, og tilgang til en privat strand. Vannparken består av bassenger og elleve vannsklier for voksne og elleve vannsklier for barn. Hotellets gjester kan også benytte fasilitetene på Charmillion Club og Charmillion Life Resort, inkludert strandtilgang, dykkesenter, lekeplass, barnebasseng, fullt utstyrt spa med sauna, jacuzzi, damprom, tyrkisk bad, og skjønnhetssalong. Det er gratis WiFi i hotellets fellesområder, og det arrangeres underholdning for liten og stor om ettermiddagene. 

Rommene
Rommene på Charmillion Gardens Aquapark har balkong, sittehjørne, satellitt TV og luftkondisjonering, og er innredet med flisgulv, og mørke tremøbler. Family room har to soverom og passer bra for familier. Romkapasitet: maks 2 voksne + 2 barn eller 3 voksne + 1 barn. WiFi mot tillegg.

Restauranter
Hotellet har en buffetrestaurant med ulike temabuffeer. Det er et 24-timers all inclusive konsept og ”dine around”, som innebærer at hotellets gjester også kan spise og drikke i barene på Charmillion-gruppens søsterhoteller. Det er tre barer på hotellet; en lobbybar, bassengbar og en Aqua-bar.

Beliggenhet
Charmillion Gardens Aquapark ligger i Nabq Bay, rundt 5 km fra Hard Rock Cafe og Nabq sentrum. Til underholdningssenteret Soho Square er det rundt 5 km, og Naama Bay ligger 14 km unna. Skyttelbuss til Namaa Bay er tilgjengelig ved forespørsel.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart