Charmillion Club Resort 5* (all inclusive) (Hotellstandard: 5 stjerner)

Charmillion Club Resort 5* (all inclusive)

Stemningsfullt strandhotell med god standard i Nabq Bay. Hotellet har tre restauranter og fire barer, svømmebasseng, gym, tennisbaner og en spaavdeling.

Hotellet
Charmillion Club Resort ligger vakkert til ved stranden i Nabq Bay. Dette all inclusive-hotellet har et stort utendørsbasseng og en privat strand med et korallrev og gode snorklemuligheter. Hotellet tilbyr tre restauranter, store rom med balkong og en spaavdeling med muligheter for massasje, sauna og dampbad. Ved hotellet kan man også spille tennis, volleyball, fotball, bordtennis, biljard og dykke. Barn kan nyte ferien på barneklubben, på lekeplassen eller i barnebassenget. Det er gratis WiFi i hotellets fellesområder.

Rommene
Hotellet har 374 moderne rom med luftkondisjonering, minibar, safe og satellitt TV. Alle rom har et romslig bad med dusj og hårføner. WiFi mot tillegg. Superior er standard romkategori på 42 m² rom har balkong med enten utsikt over hage, basseng eller havet. Romkapasitet: maks 2 voksne + 2 barn eller 3 voksne + 1 barn. Hotellets deluxe rom er 42 m², litt mer moderne, og gir mulighet for rom med dør i mellom. Romkapasitet: 2 voksen + 2 barn.  Hotellet tilbyr noen rom som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Restauranter
Serveringstilbudet på hotellet inkluderer tre restauranter og fire barer. Frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Restauranten Il Pescatore tilbyr sjømat ved havet, og her kan man spise en gang i løpet av ferien inkludert (ved minst 7 dagers opphold). På hotellets franske á la carte restaurant kan man spise en gang i løpet av ferien inkludert (ved minst 7 dagers opphold). Det er et 24-timers all inclusive konsept og ”dine around”, som innebærer at hotellets gjester også kan spise og drikke på Charmillion-gruppens søsterhoteller. Hotellet har også en bassengbar, en lobbybar og en pub.

Beliggenhet
Hotellet ligger på stranden i Nabq, rundt 5 km fra Hard Rock Cafe og Nabq sentrum.  Til underholdningssenteret Soho Square er det rundt 5 km, og Naama Bay ligger 14 km unna. 

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart