Centro Yas Island Abu Dhabi 3* (Hotellstandard: 3 stjerner)

Centro Yas Island Abu Dhabi 3*

Moderne hotell i Abu Dhabi, med basseng, tennisbane, gym, restauranter og gratis skyttelbuss til strand.

Hotellet
Centro Yas Island er et elegant og moderne hotell i Abu Dhabi, ved siden av Yas Marina Formel 1-bane, golfbanen The Links og Ferrari World Abu Dhabi. Hotellet har et moderne treningsstudio, restaurant, kafe, utendørsbasseng og tennisbane. Det går gratis skyttelbuss hele dagen mellom hotellet og mange av attraksjonene på Yas Island, inkludert Yas Beach og sentrum.
 
Rommene
Hotellet har fine rom med moderne innredning. Classic rommene er 22m2, og har flatskjerm-TV, gratis WiFi, skrivebord og bad med toalettartikler og hårføner. Maks 2 voksne per rom.
 
Restauranter og barer
C-Taste serverer buffé med lokale og internasjonale retter. Den funky baren C-Mondo serverer et bredt utvalg av drikke og småretter, og C-Deli tilbyr nylaget take-away-mat hele døgnet.
 
Beliggenhet
Centro Yas Island ligger ved siden av Yas Marina Formel 1-bane, golfbanen The Links og Ferrari World Abu Dhabi, 20 minutter fra Sheikh Zayed-moskeen og Abu Dhabi nasjonale messesenter.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart