Canareef Resort Maldives, 8 dager m. halvpensjon fra 15 960 kr

Lekkert 4-stjernershotell med moderne boenheter, på drømmeøy med kritthvite strender.

Pris per person i delt Sunrise Villa 8 dager / 7 netter m. halvpensjon:
10. oktober - 10. desember: 17 450 kr
6. januar - 15. februar: 17 850 kr
21. februar - 4. april: 18 225 kr
17. april - 10. mai: 18 225 kr
11. mai - 7. juni: 15 960 kr
 
 
Reisen inkluderer
- Fly Gardermoen - Male  t/r
- 7 netter på Canareef Resort i Sunrise Villa med halvpensjon
- Flyplasstransport t/r Male flyplass - hotelløyen med lokalfly + hurtigbåt 
- Skatter og avgifter 


Hotellet
På Maldivenes sørligste atoll Addu, på øyen Meedho ligger idylliske Canareef Resort Maldives. Øyen er Maldivenes lengste- hele 4,5 km lang, og ligger rett sør for ekvator. Canareef tilbyr 271 moderne villaer på stranden, omgitt av tropiske planter. Resortet har utendørsbasseng, spennende restauranter og innbydende sandstrender. Her ligger alt til rette for romantiske middager i solnedgang, avslapping, men også underholdning og aktiviteter som vannsport, tennis, bordtennis, biljard mm. 

Romtyper
Canareef tilbyr 271 romslige bungalower i tre, med privat tilgang til stranden. Velg mellom Sunrise Beach Villa og Sunset Beach Villa på 76 m2 eller Premium Private Jacuzzi Villa på 97 m2 - perfekt for par på bryllupsreise. Boenhetene har luftkondisjonering og gratis WiFi.
 
Sunrise Beach Villa
Canareef tilbyr 80 individuelle bungalower i tre på øyens østside, med flott utsikt mot havet og stranden. Villaen har en egen lukket bakhage og terrasse med solsenger. Villaen er 76 m2, og rommer 2 voksne / 2 voksne  + 1 barn / 2 voksne + 1 barn + 1 spedbarn.
 
Sunset Beach Villa
På øyens vestside ligger 71 individuelle tre bungalower, med vakker utsikt over lagunen og sandstrendene. Disse villaene har egen lukket bakhage, og terrasse med solsenger. Fra terrassen har man direkte utsikt mot romantiske solnedganger. Villaen er 76 m2, og rommer 2 voksne / 2 voksne + 1 barn / 2 voksne + 1 barn + 1 spedbarn.
 
Jacuzzi Villa
På øyens vestside ligger også 121 Jacuzzi Villas. Disse boenhetene er individuelle strandvillaer, med soverom med himmelseng, et privat og lukket utendørsområde med jacuzzi for to, under stjernehimmelen. I tillegg har villaen en terrasse med solsenger og et overskygget område. Villaene har vakker utsikt mot lagunen og er omgitt av tropiske planter. Disse villaene er 97 m2, og rommer 3 voksne / 2 voksne + 1 barn / 2 voksne + 2 barn / 2 voksne + 1 barn + 1 spedbarn.
 
Restauranter
På hotelløyen er det tre restauranter som tilbyr både Ala Carte og buffet, og her arrangeres jevnlig underholdning og live musikk. Her serveres blant annet maldiviske delikatesser, spesialiteter fra Sri Lanka, internasjonale retter, elegante franske retter og sjømat. 
 
Dhoni (Seafood & bar)
Det perfekte stedet å se solen gå ned, mens man nyter en forfriskende drink fra den varierte drikkemenyen. På sjømatsrestauranten er det fersk fangst, og utover kvelden er det live underholdning og DJ. Her kan man danse deg igjennom natten, eller se en film under stjernehimmelen. Det er også mulighet for å bestille en privat, romantisk grillmiddag for to på stranden. 
 
Kilhi
Et spennende valg for overdådige internasjonale retter fra blant annet Frankrike, Sri Lanka og Maldivene, servert som buffet og ala ala carte. Mulighet for å bestille en romantisk middag i en av restaurantens private sittehjørner, som er vendt mot havet.
 
Meeraa (asiatisk & bar)
Asiatisk kjøkken med all-day dining, og en tilhørende bar som ligger ved bassenget. Her er det også servering av drikke og snacks.
 
Beliggenhet
Canareef Resort Maldives ligger på øyen Meedhoo, på Maldivenes sørligste atoll Addu. Transporten til øyen er med lokalfly fra Male Internasjonale flyplass i rundt 70 minutter til Gan flyplass, og deretter tar man hurtigbåt i 15 minutter for å komme til hotelløyen. 

* Reisen kan forlenges, og kombineres med Dubai og/eller Abu Dhabi.
* Mulighet for oppgradering av romkategori og måltidsplan.
* Priser gjelder per person i delt dobbeltrom, og forutsetter ledighet på hotell og i rimeligste bookingklasse på fly.


Bryllupsreise / bryllupsdag 
Alle gjester som har bryllupsreise eller bryllupsdag får følgende goder:
 
a. En romantisk middag på stranden for 2 personer, i løpet av oppholdet.
b. En kake i villaen ved ankomst
c. En flaske hvitvin eller rødvin på rommet ved ankomst 
d. En blomstersengdekorasjon og en fruktkurv i villaen ved ankomst.
 
Gjelder for opphold på minimum 6 netter. 
Vigselsesattest som ikke er eldre enn 12 måneder før ankomstdato, må fremvises ved bestilling. 

Information

Til vores skræddersyede pakker til Maldiverne, Egypten, Bali og Oman, besøg destination sider.

Informasjon

Generell informasjon om Maldivene
 
Maldivene
Maldivene er et øyrike som består av rundt 1192 øyer, fordelt på 26 atoller, hvorav cirka 202 øyer er bebodd. Bare 20 av disse har over 1000 innbyggere, og rundt 100 av øyene er hotelløyer. Totalt består Maldivene av 90.900 kvadratkilometer hvorav 99% er vann og 1% land. Det høyeste punktet ligger rundt to meter over havet. Totalt har Maldivene rundt 400 000 innbyggere, hvorav hovedstaden Males innbyggere er ca. 150 000 (2015). Dhivehi er det lokale språket, men på hotelløyene snakkes også engelsk. Nærmeste naboland er Sri Lanka og India.
 
Reise til Maldivene
Med 1001 Natt kan du reise til Maldivene året rundt. Vi tilbyr fleksible reiser hovedsakelig med Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines. Maldivene kan kombineres med Dubai eller Abu Dhabi, og du bestemmer selv reiselengden. Reisetid fra Oslo til Dubai er ca. 7 timer, og fra Dubai til Maldivene tar det 9 timer. Flyet lander på flyplassen som ligger på en egen øy ved siden av hovedstadsøya Male.
 
Transport til hotellet
Fra flyplassen ved Male tar man enten motorbåt eller sjøfly til hotelløya man skal bo på. Det kan forekomme noe ventetid både ved ankomst og avreise. På flyplassen har de forskjellige hotelløyene egne representanter eller skranker hvor man får hjelp til videre transport. Skal du videre med sjøfly til hotellet ditt, kan du gå til sjøflyskranken (air taxi) for å sjekke inn bagasjen.
Små kofferter, bager eller sekker som var håndbagasje på langflygningene må fraktes i sjøflyets lasterom. Pakk derfor gjerne verdisaker, pass/reisedokumenter o.l. i en egen liten veske som kan medbringes ombord i sjøflyet. Ved transport med sjøfly man du betale tilleggsavgift hvis bagasjen veier mer enn 20 kilo per person.
Hvis flyet lander etter kl. 16.00 er det nødvendig med overnatting på hotell på flyplassen før du kan ta transport videre til hotellet ditt. Er hjemreisen før kl 09.00 er det også nødvendig med en overnatting ved flyplassen siste natt.
 
Visum og pass
Besøkende får et 30-dagers turistvisum, uavhengig av nasjonalitet. Pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.
 
Klima
Maldivene har et tropisk klima med stabil temperatur på mellom +29°C og +32°C både på land og i vann, året rundt. Luftfuktigheten er i gjennomsnitt rundt 80 %, med en sval bris. Fra desember til april er perioden med minst nedbør. Maldivene egner seg som reisemål hele året.
 
Strender
Maldivene har innbydende strender med hvit, finkornet sand. Maldivene har tidevann, og det forekommer ofte understrømmer utenfor atollene, og dels i kanalene, som leder havvannet inn til atollene. Vi anbefaler snorklere og dykkere å innlede ferien med et introduksjonsdykk, hvor man vil lære å snorkle ved rev som ligger helt inne ved atollene, før man beveger seg lengre ut.
 
Tidsforskjell
+ 3 timer om sommeren og + 4 timer om vinteren.
 
Elektrisitet:
240 V. Ta med engelsk adapter med 3 plugger.
 
Valuta
Den lokale valutaen er Maldivian Ruffiya, og kommer i sedler på 2, 5, 10, 20, 50, 100 og 500. Hotellene/øyene foretrekker USD, Euro eller kredittkort. Det er lurt å ha med USD i mindre sedler til tips.
 
Religion
De fastboende på Maldivene er 100% sunnimuslimer. Den muslimske fastemåneden ramadan begynner ca. 17/6 2015. I denne perioden faster de lokale fra soloppgang til solnedgang. Tempoet kan derfor oppleves som noe langsommere enn normalt, og noen butikker kan holde stengt på dagtid.
 
Klær
Maldivene er en destinasjon med barfot luksus, derfor anbefales lette bomullsklær, shorts, t-skjorte og sandaler. Man kler seg noe mer formelt til middag, og menn bør ha langbukser. Vanlig badetøy kan benyttes til soling og bading, men er ikke tillatt å sole seg eller bade toppløs. Ved besøk på lokale øyer må skuldre og lår tildekkes. Det forventes at man viser respekt for kulturen.
 
Alkohol
Det er forbudt å innføre alkoholholdige drikkevarer, samt pornografi til landet. Alkohol kan kjøpes på hotelløyene. Prisnivået er relativt høyt.
 
Støy
Man vil kunne se og høre noe flytrafikk uansett hvor på Maldivene man velger å bo. 
 
Utflukter
I tillegg til å sole seg og bade, kan man bli med på noen av de spennende utfluktene som tilbys på hotelløyen. Man kan besøke en maldivisk fiskerlandsby, hovedstaden Male, eller ubebodde øyer. På hotelløyene er det også muligheter for dykking, seilturer, fiske og andre vannaktiviteter.
 
Hovedstaden Malé
Malé er hovedstaden- og den største og mest folkerike øyen på Maldivene, med rundt 150 000 innbyggere. Byen har mange viktige historiske og religiøse landemerker og flere moskeer. For et innblikk i fortiden kan man besøke byens palass fra 1913, gravene til legendariske helgener, presidentpalasset og det nasjonale museet.
 
Shopping
Hotelløyene har egne souvernirbutikker og evt. små egne butikker. Skal man shoppe bør man besøke hovedstaden Malé. Her kan blant annet lokale- og importerte suvenirer, og elektroniske varer kjøpes til lave priser. Det er minimalt med moms på varer man kjøper på Maldivene. De momsfrie butikkene på flyplassen selger også blant annet elektronikk av god standard.
 
Dykking
Øyriket i Maldivene er en av verdens mest populære dykkedestinasjoner, og en av de siste urørte stedene på jorden. Fargesprakende fiskestimer, skilpadder, spennende undervasatoller, daler, huler og vakre koraller er noe av det unike som venter dykkere på Maldivene. I det stille, klare, blå vannet har man god sikt. De fleste hotelløyer har dykkeskoler, og alle er pliktige å følge internasjonal sikkerhetsstandard. Dykkerutstyr leies ut av dykkerskolene.