Burj Khalifa & 3-rettersmåltid på Armani Hotel

Opplev den fantastiske utsikten over Dubai, fra 124. etasje i verdens høyeste bygning, og unn deg et 3-retters gourmetmåltid på Armani Hotel.
En av verdens raskeste heiser tar deg opp til At The Top i 124.etasje. Fra den utvendige observasjonsplattformen, er det 360 graders fantastisk utsikt over moderne Dubai. Det er fantastisk å beundre utsikten over de moderne byggverkene fra verdens høyeste skyskraper 452 meter over bakken.

Fortsett din uforglemmelige Dubai-opplevelse og få en ekte smak av luksus på verdens første Armani-hotell. Restauranten Armani Deli ligger i Armani Hotel, på bakkeplan i Burj Khalifa, og har utsikt over Burj Lake. Her blir du servert autentisk italiensk 3-retters lunsj eller middag.
Bordene blir raskt fullbooket på Armani Deli, så det er viktig å være tidlig ute med bestilling for å sikre plass. Den valgte tiden er inngangstiden til Burj Khalifa, og etterpå drar du ned i 1. etasje for et måltid på Armani Hotel Deli. Billetter kan ikke endres, byttes eller refunderes.
Det kan være kø for å komme ut til observasjonsdekket, og hele besøket i At The Top tar ca. 1.5-2 timer.

Inkludert
• Inngangsbillett til 124. etasje på Burj Khalifa
• 3-retters lunsj eller middag på Armani Deli 
• Bruk av teleskop
• Wi-Fi gjennom hele besøket
Drikke er ikke inkludert.

Møtested:
Transport er ikke inkludert, men det er enkelt å komme seg til Burj Khalifa med metro eller taxi. Inngangen til At The Top, Burj Khalifa er via kjøpesenteret The Dubai Mall. Armani Deli er i 1. etasje i Burj Khalifa.

Priser: 
Lunsj: 915 kr per person. Fra kl. 12:00 til 14:00.
Middag: 1145 kr per person. Fra kl. 20:00 til kl. 21:00

Fonteneshow:
Daglig bortsett fra fredag kl. 13:00 og 13:30
Fredag kl. 13:30 og 14:00

Kveldsshow
Daglig kl. 18:00 til 23:00

Ikke for barn under 4 år.