Burj Al Arab (Luksus) 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Burj Al Arab (Luksus) 5*

Opplev ekte luksus på verdens eneste 7-stjernershotell Burj Al Arab!

Hotellet
Burj Al Arab er Dubais landemerke og ligger på en kunstig øy ved den lekre Jumeriah-stranden. Hotellet er formet som et enormt seil, og er et symbol på det moderne Dubai. Burj Al Arab er det mest eksklusive hotellet i verden, med sine 7 stjerner, og er også verdens fjerde høyeste hotell. Her tilbys en unik personlig service hvor hver gjestes individuelle behov er i fokus. I vegger og gulv er det rent gull, og du kan ankomme med helikopter på taket eller nøye deg med en Rolls Royce. Alle detaljer er på plass, for å skape den komplette unike opplevelsen av overdådig luksus.

Suitene
På Burj Al Arab er alle gjesterom toetasjers suiter, de minste er 170 m2, mens den største (Royal Suite) er på 780 m2. Suitene har store bad med jacuzzi og separat dusj. Suitene har en lekker trapp opp til soverommet, og fin utsikt. Elegant spisebord i stuen, egen bar, gratis WiFi og internettilkobling på rommet og ellers i hotellet. Hver suite har et eget kontor med 21” Mac, privat faks, printer, kopimaskin, 42” TV og en 28” HD TV.

2 voksne og 2 barn under 12 år. Eller 3 voksne (ekstra tillegg).

Restauranter
Dette eksklusive hotellet har ni spesielle restauranter og barer med noen av verdens beste kokker. En av restaurantene ligger under havet med utsikt til en spennende undervannsverden, mens en annen ligger i hotellets i 27. etasje, 200 meter over havet med panoramautsikt over Dubai. Restaurantopplevelsene er mye mer enn mat, og hver restaurant har en unik atmosfære, med evnen til å sette sammen smaker som man sent glemmer. Velg og vrak i moderne delikatesser fra blant annet Arabia, India, Asia, og Europa.

Aktiviteter & servicetilbud
Når du bor på Burj Al Arab er det få begrensninger. Nevneverdig er at alle hotellets gjester har personlig butler. Ønsker du en helikoptertur, eller å leie drømmebilen kan du det. Hotellet tilbyr SPA med det ypperste av behandlingstilbud og fasiliteter, gratis barneklubb og gratis adgang til populære Wild Wadi vannpark. Lekkert utendørs svømmebasseng med ”swim-in” pool-bar.

Strand
Flott sandstrand med et utvalg av vannaktiviteter og vannsport.

Beliggenhet
Burj Al Arab ligger på en kunstig øy i det populære Jumeirah-området.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart