Beachwood Hotel and Spa at Maafushi 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Beachwood Hotel and Spa at Maafushi 4*

Dette stilfulle hotellet lar deg oppleve alt det typiske som Maldivene er kjent for; som pudderhvite sandstrender, fantastisk snorkeling, vannsportaktiviteter og spennende utflukter. I tillegg får man et innblikk i livet på øyen og kan bli bedre kjent med landets kultur.

Hotellet
Beachwood Hotel and Spa i Maafushi ligger midt på Maafushi Island, og tilbyr komfortable rom med utsikt over byen. Hotellet har et utendørsbasseng, spa, restaurant og kafeer. Det er gratis WiFi-tilgang på hele hotellet. Via hotellet kan man bestille utflukter, vannsport og dykking. 

Restaurant
På hotellets hovedrestaurant tilbys en variert meny med internasjonale retter og lokale spesialiteter. I tillegg har hotellet en kafé ved bassenget og en kafé på takterrassen.  Det er også andre serveringssteder på øyen.

Rommene
Hotellet har 20 rom med moderne bekvemmeligheter, flislagt gulv, klimaanlegg, safe, kaffe- og te-fasiliteter, minibar og flatskjerm-TV med satellittkanaler. Rommene har gratis WiFi og bad med hårføner og gratis toalettartikler. 

Beliggenhet
Hotellet ligger på øyen Maafushi, som er en del av South Male atoll, og har rundt 3000 innbyggere. Øyen er 1.275 km bred og 0.260 km lang, omgitt av Det indiske hav. Malé Internasjonale flyplass ligger en 35-minutters hurtigbåttur unna, mens Male City kan nås med en 40-minutters båttur. 

Kart