AVANI Deira Dubai Hotel 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

AVANI Deira Dubai Hotel 5*
Sentralt hotell i det livlige området Deira, en kort kjøretur unna de berømte markedene. Hotellet tilbyr gratis WiFi, gym og takbasseng,

Hotellet

Hotellet ligger få minutter unna Deiras travle og svingete gater og det historiske Creek-området med lokale Abra (vanndrosjer). Wi-Fi er gratis på hele hotellet. AVANI har et toppmoderne treningsstudio og et helårsåpent takbasseng. Hotellet tilbyr gratis transport til Dubai Outlet Mall og Al Ghurair Mall. Nærmeste metrostasjon er Abu Baker, som ligger i umiddelbar nærhet av hotellet.

Rommene
Rommene på AVANI Deira Dubai Hotel har moderne innredning, minibar, flatskjerm-TV, iPod-dokk, safe samt te- og kaffekoker. Avani room på 35 m2 er standard romkategori, med maks kapasitet på 3 voksne eller 2 voksne + 1 barn. Gratis WiFi mulighet for connecting rooms.

 
Restauranter
Hotellets restaurant er åpen hele dagen, og serverer frokostbuffé hver dag. Du kan også spise eller slappe av i Spectators som er hotellets sportsbar.
 
Beliggenhet
AVANI Deira Dubai Hotel har en ideell beliggenhet, i sentrum av den livlige bydelen Deira i Dubai., kun en 10 minutters kjøretur fra de verdenskjente gull- og kryddersoukene og Dubai Creek. Dubai World Trade Centre og Dubai Mall ligger en 20-minutters kjøretur unna hotellet.

Kart