Atlantis The Palm 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Atlantis The Palm 5*

Unn deg en eksotisk drømmeferie på et av Dubais flotteste hotell, med lange innbydende sandstrender, på den verdensberømte øyen The Palm

Hotellet
Er du glad i luksus og underholdning, bør du velge det fantastiske hotellet Atlantis The Palm. Hotellet er en opplevelse i seg selv, og et perfekt utgangspunkt for en super ferie! Atlantis The Palm er et enormt, majestetisk hotell, som er perfekt både for par og barnefamilier. Her kan du svømme med delfiner, slappe av på hotellets hvite sandstrender, spise på eksklusive gourmetrestauranter, shoppe, og unne deg behandlinger i spa-senteret. Når du bor på Atlantis the Palm har du gratis tilgang til fantastiske Aquaventure som er Dubais største vannpark.

Rommene
Hotellet er med sine 1539 rom det absolutt største hotellanlegget på øyen. Overalt på Atlantis er det hentet inspirasjon fra havet, hvilket også gjør seg gjeldende for de flotte rommene på hotellet. Deluxe-rommene ligger i de første fem etasjene av hotellets Royal Towers. Rommene inneholder alt man har bruk for av fasiliteter, inkludert skrivebord, flatskjerm TV, WiFi (mot betaling), og ikke minst utsikt mot The Palm og havet. Rommene med dobbelseng har balkong, og rommene som har to enkeltsenger har fransk balkong. Tillegg for ekstraseng.

Restauranter
Som med alt annet på Atlantis, er også restaurantene i verdensklasse. Den japanske restauranten Nobu byr på spendende kombinasjoner av japanske retter med arabisk innflytelse, og du kan nyte nydelig sjømat på Ossiano. Lekre delikatesser fra det franske kjøkken får du servert på Rostang, og på italienske Ronda Locatelli imponerer den verdenskjente kokken Giorgio Locatelli med sine sofistikerte italienske retter. Tirsdager serveres det lekreste av eksklusiv sjømat på den berømte asiatiske restauranten Saffron. Da tilbys et stort utvalg av lekker fisk, grillede tigerreker, kreps mm.

Aktiviteter
Uansett om du ferier med familien, kjæresten eller venner, kommer du aldri til å kjede deg på Atlantis. På barneklubben er det blant annet Playstation Wii og klatrevegg. Tenåringer har en egen klubb med disko, alkoholfrie drinker, internettkafé og Sing Stars-lounge. For de voksne er det en nattklubb, spa, gode shoppingfasiliteter, treningsrom og tennis. I tillegg er det et enormt akvarium med haier, hvaler og eksotiske fisk, og et helt unikt undervannssenter med en delfinlagune, hvor du blant annet kan dykke, svømme og leke med delfiner. Alle hotellets gjester har gratis tilgang til fantastiske Aquaventure som er Dubais største vannpark. Nærmeste store shoppingsenter er Mall of The Emirates, ca. 20 minutter med taxi fra hotellet.

Strand
Atlantis har noen av de beste strandfasilitetene i Dubai, med sin 1.4 kilometers hvite sandstrand.

Beliggenhet
Atlantis ligger på den kunstige øyen The Palm i Dubai, 37 km fra flyplassen og 20 km fra sentrum (Burj Khalifa-området). Det går daglig gratis skyttelbuss til Dubais kjøpesentre fra hotellet.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene

Elektrisitet

Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.

Hotellrommene

Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.

Badebleier

Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.

Depositum

Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.

Ekstraseng

Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.

Tips

Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.

Vær tidlig ute med bestillingen

Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.

Alkohol

På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.

Oppgradering av rom

I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.

I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Learn the easiest method to solve a Rubiks Cube with the layer-by-layer method. Please subscirbe for a premium HTML editor membership to stop adding promotional messages to the edited documents.

Kart