Aqua Blu 4*+ Ultra all inclusive (Hotellstandard: 4 stjerner)

Aqua Blu 4*+ Ultra all inclusive

Et paradis for de som elsker vann og moro! Hotellet har et stort vannland, tilgang til 19 bassenger og strand. På dette store hotellresortet har man virkelig alt man trenger for en fullpakket ferie med all inclusive i den vakre feriebyen Sharm El Sheikh.

Hotellet

Aqua Blu er det største Aquapark-hotellet i Sharm, og det ligger kun 15 minutters gange fra stranden. Dette hyggelig all inclusive-hotellet i Hadaba, er en del av Aqua Park City, og har en 450 meter lang promenade med kafeer og butikker. Her tilbys åtte bassenger, tre barnebasseng og 64 forskjellige vannsklier. Gjestene på Aqua Blu har også tilgang til en privat strand, et fult utstyrt spa og et velutstyrt treningsstudio. Hotellets lagune kan man krysse med pedalbåt, og man kan spille tennis og minigolf. Det går skyttelbuss fra hotellet til den private stranden på Albatros Resort, hvor det er solsenger med parasoller og et vannsporttilbud. Det er gratis WiFi på hele hotellområdet.

Rommene
Hotellet har 538 rom, som alle har klimaanlegg, satellitt-TV, minibar, en balkong med utsikt over hageanlegget og lagunene. Rommene har også et eget bad med dusj, hårføner og badeprodukter. Det er kun plass til en ekstraseng per rom. Gratis WiFi på rommene. Romservice er tilgjengelig hele døgnet.

Restauranter
Hotellet har seks restauranter og 12 barer. Bufférestaurantene på Aqua Blu Sharm serverer Middelhavsinspirert, italiensk og asiatisk mat. Cave du Roi er spesialisert på internasjonal gastronomi og serverer frokost, lunsj og middag. L’Asiatique er en bufférestaurant, spesialisert på det asiatiske kjøkken, og her serveres frokost, lunsj og middag. Mediterranean Restaurant byr på klassikere fra middelhavskjøkkenet og serverer frokost, lunsj og middag. Il Caminetto byr på italienske retter for lunsj og middag. Følgende barer finnes på hotellet: Lobby Bar, Goofy Bar, Salsa Bar, La Canelle Bar, The Club House, Beach Bar, La Veranda Bar, Jazz Bar, Billiard Bar (Sports Bar), Pool Bar, Kids Pool Bar og Columbus Coffee Bar.

Beliggenhet
Hotellet ligger i Hadaba, i gangavstand til butikker, kafeer og restauranter. En spasertur unna ligger også utendørsshoppingsenteret Il Mercato. Sentrum av Sharm El Sheikh- Naama Bay ligger 10 minutters kjøring fra hotellet, og gamlebyen Old Market ligger 4 minutters kjøring unna. 

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart