Anantara Veli Maldives Resort 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Anantara Veli Maldives Resort 5*

Anantara Veli Maldives er et elegant øyhotell i sjarmerende tropeomgivelser, kun for voksne. Hotellet er omgitt av hvite sandstrender og asurblå laguner med utmerkede muligheter for snorkling og dykking. Her tilbys romslige og moderne boenheter, et holistisk velværesenter, og et rikt utvalg av trendy serveringssteder.

Hotellet
Luksuriøse Anantara Veli er et utmerket valg når man ønsker en fredelig atmosfære, god standard og et variert utvalg av 5-stjerners fasiliteter på en paradisøy. Man kan søke tilflukt i en naturlig oase i de frodige omgivelsene på de indre øyene, og oppleve en helhetlig tilnærming til velvære ved hjelp av Balance Wellness Spa by Anantara. Dykking, fridykking og en rekke andre spennende vannsportsaktiviteter tilbys også, i tillegg til tennisbane og et treningssenter. Lagunen deles med to søsterhotelløyer, Anantara Dhigu Resort og Naladhu Maldives, noe som gir adgang til et utvidet spekter av spisesteder, aktiviteter og fasiliteter. Resortet er kun for voksne, og det er 18 års aldersgrense for å sjekke inn. Ferieanlegget ligger bare en 40-minutters hurtigbåttur fra Velana internasjonale lufthavn.

Boenhetene
Hotellets 67 luksuriøse bungalows kombinerer blendende utsikt med moderne bekvemmeligheter for et deilig opphold. Du kan velge mellom romtyper rett over vannet med vidstrakt laguneutsikt, og boenheter som ligger på den rolige klippekanten rett ved havet. Romtypene er fra 62m2 – 125 m2, er stilfullt innredet, og har gratis WiFi.

Restauranter
Som gjest på hotelløyen kan man benytte seg av et variert serveringstilbud, deriblant internasjonale buffékvelder på 73 Degrees, autentisk thailandsk mat på Baan Huraa og underholdende Teppanyaki-servering og håndlaget sushi på Origami. Når kvelden kommer kan man unne seg en gourmetopplevelse med en unik meny designet av deg og kokken, servert på en øde sandbank med den fantastiske maldiviske solnedgangen i bakgrunnen. I tillegg finnes et godt utvalg av stemningsfulle barer og kafeer.

Beliggenhet
Hotelløyen ligger en 35-minutters hurtigbåttur fra Velana internasjonale lufthavn. Transporten tilbys hele dagen.

Kart