Anantara Dubai The Palm 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Anantara Dubai The Palm 5*

Drømmehotell på øyen The Palm Jumeirah, med privat strand og lekre lagunebassenger.

Hotellet
Anantara Dubai The Palm Resort & Spa er et asiatiskinspirert luksushotell på Dubais ikoniske landemerke The Palm Jumeirah. Hotellet har en lekker privat sandstrand, tre lagunebassenger og et evighetsbasseng. Av fasiliteter har hotellet en barneklubb, ungdomsklubb med spillrom, tennisbaner og gym.
Det er et utvalg av restauranter på hotellet, som blant annet: Crescendo som serverer internasjonale retter, og Mekong med Thailandske, vietnamesiske og kinesiske spesialiteter. Beach House serverer middelhavsretter, og The Lotus Lounge og bar tilbyr et livlig underholdningsprogram om kvelden. Mai Bar er hotellets bassengbar. Dining By Design arrangerer middag med levende lys på stranden, og på Spice Spoons tilbys matlagingskurs i thaimat. 
 
Rommene
Premier Lagoon View-rommene er 47m2, og innredet i en unik thailandsk stil. Rommene har balkong, gratis WiFi, 42” LED TV, Nespresso kaffemaskin, minibar, safe, arbeidsbord og bad med badekar og separat regndusj.
 
Strand
Anantara Dubai The Palm Resort & Spa har en egen sandstrand, med mulighet for et stort utvalg av vannaktiviteter. 
 
Beliggenhet
Anantara Dubai Palm Resort & Spa ligger på den menneskeskapte øyen The Palm Jumeirah. Burj Khalifa ligger 23 km unna, og Aqua Venture ligger 15 minutters kjøring fra hotellet. 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer, og barn (under 4 år). Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 8 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.

Kart