Alf Leila Wa Leila Hotel 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Alf Leila Wa Leila Hotel 4*
Hotellets navn betyr "Tusen og en natt" og det er den følelsen man får på hotell Alf Leila Wa Leila i Hurghada. Alt du trenger finnes på hotellområdet og dessuten er det gratis inngang til nabohotellets store vannland.

Hotellet
Alf Leila Wa Leila Waterpark byr på en spennende kombinasjon av orientalsk arkitektur, fantasi og egyptisk sjarm. Her finnes et stort bassengområde med totalt åtte basseng, hvorav to er separate barnebasseng. To av bassengene er oppvarmet på vinterstid. Hotellets gjester får gratis solstoler, parasoller og håndklær, både ved stranden og bassengområdet. Gratis skyttelbuss avgår daglig hvert 20. minutt kl. 8.00-17.00 til Dana Beach. Det er gratis inngang til vannlandet på Jungle Aqua Park som ligger på nabohotellet, ca. 10 minutter bortenfor.

Rommene
Rommene på Alf Leila Wa Leila er lyse og luftige, og har en romslig balkong, sittegruppe med skrivbord og satellit-TV. Badet er utstyrt med dusj og badeprodukter. Det er plass til maks en ekstraseng på rommet.
 
Restauranter
Hotellet har fire restauranter: en bufférestaurant, en asiatisk restaurant, en italiensk restaurant og en restaurant som serverer marokkanske retter. Alle restauranter inngår i All Inclusive-programmet. I tillegg har hotellet ni barer og en bassengbar.

Beliggenhet
Alf Leila Wa Leila ligger 20 minutters biltur fra Hurghadas internasjonale flyplass og 25 minutter med bil fra byens sentrum. Stranden ligger 16 minutters gange unna hotellet.

Kart