Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh 5* ultra all inclusive (Hotellstandard: 5 stjerner)

Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh 5* ultra all inclusive

Stort hotellområde med Rødehavets største aquapark! Her finnes 24 innbydende bassenger og mange spennende vannsklier for liten og stor. Ultra all inclusive er inkludert, så her ligger alt til rette for å nyte en solrik ferie. Hotellet tilbyr aktiviteter og underholdning for hele familien.

Hotellet
Albatros Aqua Park er kjent for sine fascinerende vannsklier, og her finnes fire sklier kun for voksne, 55 for barn og 35 vannleker. På det store hotellområdet tilbys en god variasjon av bassenger, inkludert varmtvannsbasseng, voksenbasseng og flere barnebasseng. Hotellgjestene kan blant annet spille tennis, bordtennis, volleyball, biljard, fotball og bli med på vannaerobics. For barn venter en drømmeferie på Albatros Aqua Park med barnebassenger, vannleker, lekeplass og barneklubb. Hotellet har gratis WiFi, døgnåpen resepsjon, en minibank, frisør og velværesenter. 

Rommene
Alle hotellets 236 rom har gratis WiFi, klimaanlegg, flatskjerm-TV med satellittkanaler, vannkoker, safe, terrasse eller balkong. Hvert rom har eget bad, inkluderer tøfler, gratis toalettartikler og hårføner. Standard-rommene er 45 m2, og det er mulighet for oppgradering til familierom på 55m2 som har eget rom for barna med skyvedør og køyesenger.

Restauranter
Hovedrestauranten Soprano serverer åpen buffet, og den asiatisk-indisk & orientalske restauranten Milennium er spesialisert på indiske fristelser. Tagine serverer marokkanske spesialiteter i orientalsk innredning. Food Court Restaurant Club Mack ligger like ved vannskliene, og er det perfekte stedet å innta lunsjen etter en aktiv dag i solen. I tillegg er det åtte barer på hotellet, med variert servering for ulike anledninger.

Beliggenhet
Hotellet ligger i Hadaba, kun et minutt unna Alf Leyla Wa Leila hvor det er butikker, underholdning, kafeer og restauranter. En spasertur unna ligger også utendørsshoppingsenteret Il Mercato. Sentrum av Sharm El Sheikh- Naama Bay ligger 10 minutters kjøring fra hotellet, og gamlebyen Old Market ligger 4 minutters kjøring unna. Hotellet tilbyr gratis skyttelbuss.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart