Al Sarab Hotel 3* (Hotellstandard: 3 stjerner)

Al Sarab Hotel 3*

Bo sentralt i Dubai, på det koselige hotellet Al Sarab Hotel 3*

Hotellet har takbasseng, spa, restaurant, nattklubb, og små, men fint innredede rom med flatskjerm TV, og satellittkanaler. Én metroholdeplass unna hotellet ligger det berømte shoppingsenteret Deira City Center.
 
Dubai er en av verdens heteste feriedestinasjoner, og byr på nok av shoppingmuligheter, lekre hvite strender ut mot Den arabiske gulf, fascinerende skyskrapere, arabisk kultur, og et uendelig utvalg av aktiviteter for enhver smak. Det mer opprinnelige og tradisjonelle Dubai kan oppleves i Bur Dubai og Deira. Her kan du kan seile en tur på den berømte "creeken" og besøke den verdensberømte gull-souken (markedet) med gull og diamanter fra hele verden.
 
Hotellet
Al Sarab er et nytt, lite og enkelt hotell som ligger i den eldre bydelen i Dubai; Deira. Her bor du sentralt og fint, til en rimelig penge! Hotellet er et supert og rimelig valg for par og venner som reiser sammen. Hotellet har svømmebasseng på taket, spa, restaurant, nattklubb og pub. Det kan forekomme noe støy på kvelden/natten.
 
Rommene
Hotellet har små rom som er fint innredede, med flatskjerm TV med satellittkanaler, og klimaanlegg. WiFi er tilgjengelig mot tillegg. Alle rom har eget bad med dusj, hårføner og badekåper.
 
Beliggenhet
Hotellet ligger i Dubais eldre bydel Deira, ca 2,5 km fra Dubai Museum. Metro er et praktisk fremkomstmiddel, og metrostasjonen Rigga ligger mindre enn 5 minutters gange unna hotellet. Taxi er også rimelig og tilgjengelig utenfor hotellet.  

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen

Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart