Al Raha Beach Hotel 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Al Raha Beach Hotel 5*

Herlig 5-stjernershotell i hovedstaden Abu Dhabi, med egen strand. Store fine rom med balkong og havutsikt. Det perfekte stedet å bo for en komplett ferie med sol, bad og storbyopplevelser. Gratis WiFi.

Hotellet
Fint, barnevennlig luksushotell med egen strand, en kort taxitur unna Ferrari World, vannparken Yas Waterworld og Formel 1-banen Yas Marina Circuit. Hotellet har både innendørs- og utendørsbassenger, separat vannlekeplass og basseng for de minste, og muligheter for vannsport for de litt større. I tillegg finnes også squashbaner, barneklubb og luksuriøst spa-senter som tilbyr en rekke behandlinger. Hotellet har flere restauranter, kafé og pianobar. Ferien får det lille ekstra når du hver morgen våkner opp til nydelig havutsikt.

Rommene
Dette koselige hotellet har 110 store gjesterom og suiter, hvorav de minste er 55m². Alle rom vi tilbyr på dette hotellet har balkong med havutsikt. Hvert rom er innredet for å skape en varm og avslappende atmosfære, og har et stort og luksuriøst bad i marmor med separat stort badekar og regndusj, toalett og bidé. Tillegg for ekstraseng. Gratis WiFi.

Strand
Hotellet har en stor privat strand med direkte adgang fra hotellet.

Beliggenhet
Al Raha Beach Hotel ligger en 25 minutters taxitur fra Abu Dhabi sentrum. Taxiene stopper utenfor hotellet. Hotellet har egen buss som går til og fra sentrum daglig. Shoppingsenteret Al Raha Mall er direkte tilknyttet hotellet, og her finnes et utvalg av butikker og spisesteder.

Inkludert:
- Fly t/r
- Hotell med frokost
- Ahlan service (VIP- behandling på flyplassen i Dubai)
- Privat flyplasstransport ved ankomst og avreise
- Skatter og avgifter

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart