Dubai

Den supermoderne storbyen med de lekre strendene. Arabisk luksus venter på deg!
Dubai er i dag en av verdens mest populære feriedestinasjoner, og emiratet ønsker å bli verdens reisemål nummer én innen 2020.

Pris fra:
3 995,-
Avganger mai og september:
Retur med Emirates Airlines
20 kg innsjekket bagasje + 7 kg håndbagasje
Overnatting på First Central Hotel i valgt romskategori

Avreise april og oktober-februar
Retur med norsk
7 kg håndbagasje (20 kg innsjekking kan bestilles ved bestilling)
Overnatting på First Central Hotel i valgt romskategori

Maks 3 voksne eller 2 voksne + 1 barn per rom
Transporttype:Flyg
Bestill reise

Om Dubai

Med slike ambisjoner er konstruksjon av stadig nye fasiliteter og attraksjoner en nødvendighet, og derfor høyt prioritert. Resultater av dette er blant annet verdens høyeste bygning Burj Khalifa på hele 828 meter med fantastisk utsikt, verdens største kjøpesenter The Dubai Mall med 1200 butikker og 160 spisesteder, verdens eneste 7-stjernershotell Burj Al Arab, og den flotte kunstige øyen The Palm. Alt dette og flere mesterverk kan du for eksempel utforske nærmere på en uforglemmelig helikoptertur.

Lange flotte sandstrender
Dubai ultramoderne feriemålet har lange hvite strender ut mot Den arabiske gulf. I tillegg til soling og bading, kan du prøve deg på brettseiling, vannski og dykking i det veltempererte vannet. Dubai er den moderne storbyen som oppfyller de flestes feriedrømmer.

Moderne Dubai
Emiratet Dubai er helt unikt i denne delen av verden, der det ligger midt i ørkenen ved Den arabiske gulf, med flotte dominerende skyskrapere og supermoderne infrastruktur. Med sin konstante trang til å skape verdensrekorder ved å konstruere noe bedre, høyere, større og flottere, er Dubai et spennende sted å besøke. Emiratet har verdens lengste automatiske metro, flotte innendørs skibakker og skøytebaner, 18 hulls golfbaner av beste kvalitet, enorme vannparker, moderne barer, diskoteker, nattklubber, eksklusive hoteller og restauranter, og mye mer. I dette verdensberømte shoppingeldoradoet er det tollfrie betingelser på mange verdenskjente merkevarer.

Expo 2020
Dubai har blitt kåret til å være vert for Expo 2020, som vil bli en seks måneder lang utstilling innen handel, innovasjon, og produkter fra hele verden. Det forventes at mer enn 25 millioner mennesker vil besøke utstillingen i 2020. Dette store internasjonale arrangementet gir Dubai en stor mulighet til å vise hva de virkelig er gode for, og tilrettelegge enda mer for turismen i Emiratene generelt. 

Det tradisjonelle Dubai
I områdene Deira og Bur Dubai opplever du det mer opprinnelige, tradisjonelle Dubai. Her kan du kan seile en tur på den berømte "creeken" og besøke den verdensberømte gull-souken (markedet) med gull og diamanter fra hele verden. Rett ved siden av ligger de forskjellige soukene med krydder, nøtter, parfymer mm. Emiraterne er også stolte av sin historie, tradisjoner og kultur, og på Dubai Museum får man et innblikk i hvordan befolkningen levde før denne store drømmen ble til virkelighet.

For en komplett og uforglemmelig ferie bør du kombinere Dubai med et av ørkenhotellene, der du får oppleve ekte 1001 Natt-stemining.

Praktisk info

Før du reiser til Dubai anbefaler vi å lære litt om Emiratene, noe som er en viktig del av reiseopplevelsen. Man bør være inneforstått med at norske lover og kultur ikke alltid er samsvarende med andre lands lovverk og kultur.

Temperatur og klima i Dubai
Dubai har et tørt, tropisk ørkenklima. I september-november og mars-mai er været i Dubai som rundt Middelhavet på sommertid. De varmeste månedene er juli og august. Da er dagstemperaturen rundt 40 grader, mens temperaturen om kvelden er rundt 30. Desember, januar og februar er de kjøligste månedene, og minner om en solrik norsk sommer, med 17-27 grader. Gjennom året varierer badetemperaturene mellom 21 og 33 grader.

Dubai om sommeren
Som spesialister på Dubai og Emiratene tilbyr 1001 Natt Reiser turer til Emiratene hele året, til og med om sommeren. Selv om temperaturen er høy om sommeren, er det mye som gjør Dubai attraktivt også på denne årstiden. Først av alt er prisene betraktelig redusert. Overalt i Dubai er det aircondition; i taxier, metro, busser, busstasjoner, shoppingsentre og hoteller. Mange svømmebassenger er temperaturstyrte og nedkjøles om sommeren. I mai, juni og september er temperaturen cirka 37-38 grader om dagen, og 24-27 grader om kvelden. Dette er den beste perioden å nyte stabilt sommervær.

Juli og august er de varmeste månedene, og da kan man tilrettelegge dagene slik at man kan besøke shoppingsentre og gjøre innendørsaktiviteter i løpet av dagen, og heller oppholde seg utendørs om kveldene. I Dubai er det mange vannparker og muligheter for diverse vannaktiviteter, som passer bra å benytte seg av om morgenen. Les mer om hva en sommerferie i Dubai kan by på her.

Ramadan og Eid
Den hellige fastemåneden Ramadan er en unik måte å oppleve landets kultur, religion og hvordan fastemåneden går for seg. Ramadan begynner rundt 16. mai i 2018, og 6. mai i 2019. Under ramadan gjelder spesielle regler, også for landets gjester. Man bør unngå å spise, drikke og røyke offentlig utenfor hotellområdet mellom soloppgang og solnedgang, dvs. mens alle muslimer faster. I denne perioden kan det hende at restauranter (unntatt hotellrestaurantene), butikker og kontorer holder stengt på dagtid, og at det meste går litt langsommere enn vanlig. Etter solnedgang tiltar aktivitetene overalt i byen, og restauranter og butikker holder åpent til langt utover kvelden. Alkohol serveres oftest kun til ikke-muslimer mellom kl. 19.00 og 02.00 på hotellene. Diskotek og nattklubber holder også stengt under fasten, og enkelte serverer ikke alkohol i det hele tatt under ramadan. Ferie i Emiratene under Ramadan er en spennende og annerledes opplevelse, og anbefales dersom du kan avfinne deg med hvordan fasten praktiseres.

Aktiviteter og utflukter
I Emiratene venter et hav av spennende opplevelser. Her finnes alt fra helikoptertur, golf og vannsport til ørkensafari. Velg og vrak blant aktiviteter og utflukter å fylle ferien din med! Mange av hotellene har også et godt aktivitetstilbud.

Et par turer man bør ta på egenhånd:
*For familien: Besøk hotellet Atlantis The Palm, hvor du kan spise en eksklusiv middag og oppleve det store flotte akvariet ”The Lost Chamber”.
*Familier/par: Besøk det koselige resortet Madinat Jumeirah og opplev ekte arabisk luksus. Her kan du ta en tur i en tradisjonell abra-båt, nyte en bedre middag, og sjekke ut noen av de fancy utestedene. Stedet er en opplevelse i seg selv, og ligger rett ved verdens eneste 7*hotell, Burj El Arab. Dette er for de mest kresne som vil oppleve luksus i en klasse for seg selv.

Alder
Reisende under 18 år må være i følge med voksne. Barn under 12 år som reiser med to voksne betaler barnepris.

Alkohol
På mange av hotellene serveres alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol visse dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er relativt dyr, så det kan lønne seg å kjøpe med eget fra taxfree i forkant. Restauranter utenfor hotellene serverer ikke alkohol.

Ambassader
Den norske ambassaden i Emiratene:
Hamdan Street, Al Masaood Tower 10th floor
P.O. Box 47270, Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tlf : (+971)-2-621-1221
Fax: (+971)-2-621-3313
E-post: emb.abudhabi@mfa.no
Hjemmeside: http://www.norway.ae/Norsk/emirater/
De Forente Arabiske Emirater har ingen ambassade i Norge. Den nærmeste ambassaden er i Berlin, Tyskland. Tlf: +49 30 516516 Fax: +49 30 51651900

Arabisk kultur
Kulturen i Emiratene har røtter i arabisk-islamsk tradisjon. De lokale innbyggerne kler seg i tradisjonelle hvite kjortler med et hvitt tørkle på hodet, som er et behagelig antrekk i varmen. Tradisjonelle sportsaktiviteter er blant annet jakt med falk, kamelkappløping og kappseiling med tradisjonelle båter.

Bekledning
På stranden og ved bassengområdene er det helt ok med strandklær som badedrakt og bikini, men toppløs soling og bading er ikke godtatt. Når man ikke er på hotellet, er det vanlig å gå mer tildekket, og da unngår man uønsket oppmerksomhet. I Abu Dhabi og Fujairah er det litt mer konservativt enn i Dubai. På restauranter, nattklubber og diskotek er det vanlige finklær som gjelder. På tur ut i ørkenen og på andre naturutflukter anbefales shorts og t-skjorte.

Depositum
Ved innsjekking på hotell i Emiratene betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.

Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og fås kjøpt i dagligvarebutikker. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.

De forente arabiske emirater
De forente arabiske emirater er en republikk som består av de syv statene (emiratene) Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, Ajman, Um Al Qaiwain, Ras Al Khaimah og Fujairah. Emiratene har ca 8,4 millioner innbyggere, hvorav kun 15-20% er lokalbefolkning. Majoriteten av befolkningen er arbeidsinnvandrere fra India og andre land i Asia. Abu Dhabi er hovedstaden og har 2,5 millioner innbyggere. Dubai har ca. 2,1 millioner innbyggere og er det nest største av de syv emiratene. De forente arabiske emirater grenser til Oman og Saudi Arabia.

Helligdager
Emiratenes helligdag er fredag. Arbeidsuken er derfor fra søndag til og med torsdag. Nasjonaldagen er 2. desember.

Hoteller
- Når man reiser med barn, er det i utgangspunktet basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, kan dette betales direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
- Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig.
- De fleste hotellrom i Dubai har store vinduer, og ikke nødvendigvis balkong.
- Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom.
- Hotellrommene har gratis kaffe, te, sukker og vannflasker, og suppleres ved rengjøring av rommet.
- Badebleie er påbudt for babyer ved bading i basseng.

Internett
Internett er tilgjengelig i ulik grad på de forskjellige hotellene. I hotellbeskrivelsene oppgis hva som gjelder for hvert hotell. Hotellrommene har enten tilkobling eller trådløst nettverk, gratis eller mot betaling. Mange hoteller har gratis Wifi i fellesområdene.

Mat & drikke
I Emiratene finnes et stort utvalg av restauranter fra alle verdenshjørner, og spesielt er indisk og arabisk mat utbredt. Det er store prisforskjeller avhengig av om man spiser på hotellet eller en restaurant utenfor.

Metro
Dubai har verdens lengste metro uten sjåfør. Vi anbefaler å teste ut dette supermoderne fremkomstmiddelet. Prisen for billett varierer, avhengig av hvor langt du skal kjøre, om det er enveis- eller toveisbilletter og hvilken klasse du velger (vanlig eller gold).

Mobiltelefon
Norske mobiltelefoner virker utmerket i Emiratene, men det kan bli meget kostbart. Vi anbefaler å benytte skype via internett, eller å kjøpe et lokalt simkort. Det finnes i dagligvarebutikker og på alle shoppingsentre. Simkort fra leverandøren som heter ”du” er et av de beste. Landskode: +971 +nummer

Narkotika
Besittelse, bruk eller smugling av illegale narkotiske stoffer og visse legemidler klassifisert som narkotiske preparater er forbudt og kan medføre strenge straffer.

Pass og visum
Norske statsborgere trenger ikke å søke visum på forhånd. Visum fås gratis på flyplassen i Dubai, og gjelder i 30 dager inkl. ankomst- og avreisedag. Pass må ha gjenværende gyldighet på mer enn 6 måneder etter avreise fra De Forente Arabiske Emiratene. Israelske statsborgere kan bli nektet innreise.

Shopping
I Dubai og Abu Dhabi finnes supermoderne shoppingsentre med eksklusive merkebutikker og livlige markeder (souker) hvor man kan gjøre gode kupp. Sko, klær og elektronikk lønner det seg å kjøpe med hjem. Pruting gjelder kun når man handler i markeder, enten det er gull eller andre varer. Supermarked finnes overalt og matvarene er rimelige. De fleste butikker i shoppingsentre stenger kl. 22.00, og sommeren er sesongen for mest rabatter og tilbud. Det kan være meget befriende å besøke Dubais shoppingsentre på dagen, da det er forholdsvis tomt for mennesker. Velger du å ta handleturen på kvelden, forstår du raskt hvorfor det stadig åpnes nye shoppingsentre i Dubai. På kvelden er det nemlig fullt av mennesker, og spesielt i helgene. Dubai taxfree har et godt utvalg og hyggelige priser.

Språk
Arabisk er det offentlige språket, mens engelsk, hindi og urdu er svært utbredt.

Strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. To dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Alle strender har ulike åpningsdager, så forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke strender som er åpne. Adgang til strendene koster 5 DHS (ca 14 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll. Strendene er lange og velholdte, med lys, finkornet sand.

Taxi og transport
Flyet lander i Dubai. Transport fra flyplassen til hotellene er inkludert i reisen du bestiller med 1001 Natt Reiser. Skal du utforske byen, er taxi er det enkleste fremkomstmiddelet. Minimumsbeløpet per tur er 10 AED (ca. 25 kr), og det er taksameter som viser turens pris. Det er normalt å runde opp til nærmeste Dirham, slik at taxisjåføren får litt tips. Metro er også et bra alternativ.

Tidsforskjell
Sommertid: Norsk tid + 2 timer. Vintertid: Norsk tid + 3 timer.

Tips
Det er vanlig (men ikke obligatorisk) å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen, eller kjører deg fra et hotell til et annet er det vanlig å gi tips. På restauranter gir man som regel rundt 10% av regningen i tips.

Tollbestemmelser
Klikk her for å lese mer...

Valuta og kredittkort
I De Forente Arabiske Emirater benyttes myntenheten Dirham, med valutakode AED. DHS er også en vanlig forkortelse. 1 AED er ca 2,3 NOK (august 2015). Kortautomater er utbredt men det lønner seg å ha med kontanter.

Vaksinasjoner
Det er ingen vaksinasjonskrav.

Vann
Man drikker kun vann på flaske, ikke fra springen. En 1,5 l flaske vann koster ca. 3 kr i dagligvarebutikk.

Åpningstider
Kjøpesentre holder åpent alle dager, også i løpet av Ramadan. Store kjøpesentre som City Centre Deira, Dubai Mall, Mall of the Emirates, Ibn Battuta holder alle åpent fra kl. 10.00 til 22.00 i løpet av uken og fra kl. 10.00 - kl. 24.00 fredager og lørdager. (Noen av butikkene i kjøpesentrene åpner ikke før kl. 14.00 på fredager). Markeder, krydder- og gull souks holder åpent kl. 09.00 - kl. 13.00 alle dager unntatt fredager og kl. 16.00 - kl. 21.00 alle dager inkludert fredager.

Avganger & priser

Side 1 av 23

UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost13/1StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 83 995,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost15/1StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 83 995,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost29/1StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 84 995,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost4/12StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 85 495,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost11/12StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 85 495,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - Somewhere Hotel Barsha Heights **** inkl frukost13/1StockholmSomewhere Hotel Barsha HeightsMer enn 85 595,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost5/10StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 85 695,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - Somewhere Hotel Barsha Heights **** inkl frukost20/1StockholmSomewhere Hotel Barsha HeightsMer enn 85 695,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - Somewhere Hotel Barsha Heights **** inkl frukost12/2StockholmSomewhere Hotel Barsha HeightsMer enn 85 695,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - Somewhere Hotel Barsha Heights **** inkl frukost11/12StockholmSomewhere Hotel Barsha HeightsMer enn 85 750,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost5/2StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 85 795,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost10/2StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 85 795,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost12/2StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 85 795,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost13/11StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 85 900,-Bestill
UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserPris
DUBAI - 5 nätter - First Central Hotel Suites **** inkl frukost8/1StockholmFirst Central Hotel SuitesMer enn 85 950,-Bestill

Hotell

Al Sarab Hotel

Al Sarab Hotel

Bo sentralt i Dubai, på det koselige hotellet Al Sarab Hotel 3* Hotellet har takbasseng, spa, restaurant, nattklubb, og små, men fint innredede rom med flatskjerm TV, og satellittkanaler. Én metrohol...
Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østlige delen av Dubais ikoniske landemerke, og tilfører regionen en særegen livsstil-opplevelse. Palm Jumeirah er designet for globale reisende som alltid er på fart...
Anantara Dubai The Palm

Anantara Dubai The Palm

Drømmehotell på øyen The Palm Jumeirah, med privat strand og lekre lagunebassenger. Hotellet Anantara Dubai The Palm Resort & Spa er et asiatiskinspirert luksushotell på Dubais ikoniske landemerke Th...
Armada Bluebay Hotel

Armada Bluebay Hotel

Moderne hotell ved Dubai Marina, med stilfullt innredede rom, takbasseng og gratis skyttelbuss til strand. Hotellet Lekkert og moderne hotell ved det populære turistområdet Dubai Marina, hvor det er...
Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

Unn deg en eksotisk drømmeferie på et av Dubais flotteste hotell, med lange innbydende sandstrender, på den verdensberømte øyen The Palm. Hotellet Er du glad i luksus og underholdning, bør du velge d...
AVANI Deira Dubai Hotel

AVANI Deira Dubai Hotel

Sentralt hotell i det livlige området Deira, en kort kjøretur unna de berømte markedene. Hotellet tilbyr gratis WiFi, gym og takbasseng, Hotellet Hotellet ligger få minutter unna Deiras travle og svin...
Burj Al Arab (Luksus)

Burj Al Arab (Luksus)

Opplev ekte luksus på verdens eneste 7-stjernershotell Burj Al Arab! Hotellet Burj Al Arab er Dubais landemerke og ligger på en kunstig øy ved den lekre Jumeriah-stranden. Hotellet er formet som et...
Byblos Hotel

Byblos Hotel

Et hyggelig hotell med god beliggenhet, kun en kort kjøretur unna de viktigste severdighetene. Hotellet Byblos Hotel ligger i Al Barsha-området, mellom de store kjøpesentrene Mall Of The Emirates og...
City Seasons Towers Hotel Bur Dubai

City Seasons Towers Hotel Bur Dubai

Nytt hotell i Bur Dubai, tilknyttet det store kjøpesenteret Burjuman Shopping Centre. Hotellet City Seasons Towers Bur Dubai er et nytt, moderne hotell i bydelen Bur Dubai. Hotellet er tilknyttet det...
Citymax Hotel Al Barsha Dubai

Citymax Hotel Al Barsha Dubai

Bo sentralt i Dubai på Citymax Hotel Al Barsha, rett ved fantastisk shopping! Citymax Hotel Al Barsha er et populært alternativ for reisende som heller vil bruke pengene på eventyr. Hotellet ligger ca...
First Central Hotel Suites

First Central Hotel Suites

Fint byhotell med takbasseng, gym og orientalske hotellrom med gratis WiFi. Hotellet First Central Hotel Suites byr har et takbasseng med solsenger i 30. etasje, med fin utsikt over byen. I hotellet...
Four Points By Sheraton

Four Points By Sheraton

Utmerket hotell for en rimelig Dubai-ferie! Bo sentralt i Dubais historiske bydel Bur Dubai, nær metrostasjon og Burjuman kjøpesenter. Hotellet tilbyr gratis skyttelbuss til strand. Hotellet Koselig h...
Grand Hyatt

Grand Hyatt

Et av Dubais beste byhotell! Eksklusivt hotell med utmerket beliggenhet i sentrum av Dubai og et lekkert bassengområde. Hotellet er det perfekte utgangspunkt for en herlig ferie i Dubai for hele famil...
Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Familievennlig hotell med super beliggenhet, privat strand og stort bassengområde, rett ved eksklusive Dubai Marina og den flotte Jumeirah-stranden. Hotellet har et stort utvalg av fasiliteter, og kor...
Hilton Garden Inn Dubai Al Mina

Hilton Garden Inn Dubai Al Mina

Moderne hotell i Jumeirah, en 10-minutters kjøretur fra downtown Dubai. Hotellet har et inn bydende svømmebasseng, treningsstudio og moderne rom med gratis WiFi. Hotellet Det moderne hotellet Hilton G...
Holiday Inn Dubai Al Barsha

Holiday Inn Dubai Al Barsha

Sentralt hotell ved Mall of The Emirates og Ski Dubai, med basseng, gym, spa, restauranter, barer og skyttelbuss til strand. Hotellet Holiday Inn Dubai Al Barsha ligger i den populære gaten Sheikh Za...
Hues Boutique Hotel

Hues Boutique Hotel

Moderne hotell med stilfullt innredede rom, med gratis WiFi. Hotellet har en restaurant, utendørsbasseng spa og gym. Hues Boutique Hotel er et fargerikt og moderne 4-stjernershotell med en spesiell at...
Jebel Ali Beach Hotel

Jebel Ali Beach Hotel

Utmerket hotell med privat sandstrand og lekkert bassengområde. Hotellet Eldre og fint strandhotell i utkanten av Dubai, med lang barnevennlig sandstrand. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til...
Jumeirah Zabeel Saray Dubai

Jumeirah Zabeel Saray Dubai

Opplev drømmen om 1001 Natt på ikoniske The Palm Jumeirah i Dubai! Her lever du som en sultan, omgitt av orientalsk luksus, og tradisjonelle arabiskinspirerte omgivelser. Oppholdet inkluderer halvpens...
Marina Bay Suites

Marina Bay Suites

Nytt 4-stjernershotell rett på Dubai Marina, nær strand og den berømte promenaden The Walk med restauranter og kafeer. Hotellet Det nye hotellet Jannah Marina Bay Suites tilbyr 115 romslige suiter, e...
Mövenpick Hotel Bur Dubai

Mövenpick Hotel Bur Dubai

Moderne 5-stjernershotell, sentralt i Dubai. Her tilbys gratis transport til strand, spennende restauranter, utendørsbasseng og elegante rom med gratis WiFi. Hotellet Mövenpick Hotel Bur Dubai er et...
Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate

Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate

Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate har et basseng på taket og moderne rom. Du får gratis tilgang og transport til den private strandklubben på Palm Jumeriah. Hotellet har 8 restauranter og barer, deribl...
Mövenpick Jumeirah Beach Hotel

Mövenpick Jumeirah Beach Hotel

Moderne, nytt 5* luksushotell med utmerket beliggenhet- kun et steinkast fra stranden, Jumeirah Beach. Hotellet ligger rett på den berømte promenaden The Walk, med butikker, stemningsfulle restaurante...
Novotel Deira City Centre

Novotel Deira City Centre

Bo sentralt og fint på Novotel Deira City Centre i Dubai. Hotellet har god standard og ligger rett ovenfor det berømte City Centre Deira med utallige butikker og restauranter. Hotellet Novotel Deira...
Oasis Court Hotel Apartments

Oasis Court Hotel Apartments

Enkelt leilighetshotell nær metro og shoppingmuligheter i Dubai. Hvis du heller vil bruke penger på opplevelser og shopping, kan hotellet Oasis Court være utmerket for deg. Et rimelig og sentralt alte...
Pullman Jumeirah Lakes Towers

Pullman Jumeirah Lakes Towers

Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers er et nytt, eksklusivt 5-stjernershotell nær Dubai Marina og strand. Hotellet Elegant 5-stjernershotell nær Dubai Marina, promenaden The Walk og stranden. Hotellet...
Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek

Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek

Romantisk hotell av høy standard, med svømmebasseng og et godt utvalg av serveringssteder, rett ved Dubai Creek (viken). Hotellrommene har gratis WiFi og møblert balkong med utsikt over Dubai-viken...
Ramada Jumeirah Hotel

Ramada Jumeirah Hotel

Moderne hotell i Bur Dubai, med nærhet til strand, shoppingsentre og restauranter. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til Jumeirah Beach Park, Mercato shoppingsenter og The Dubai Mall. Hotellet...
Rove Downtown Dubai

Rove Downtown Dubai

Nytt, flott og moderne hotell midt i byen, med kun 10 minutters gange til Burj Khalifa- verdens høyeste bygning og Dubai Mall- verdens største kjøpesenter. Rove Downtown Dubai er et ypperlig alternat...
Sheraton Deira Hotel Dubai

Sheraton Deira Hotel Dubai

Sentralt, koselig hotell i Dubais eldre bydel Deira, med skyttelbuss til strand og kjøpesenter. Sheraton Deira Hotel Dubai er et lite, eldre hotell som ligger i den historiske bydelen i Deira. Hotelle...
Sheraton Jumeirah Beach Resort

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotellet Dette overnattingsstedet ligger 3 minutters gange fra stranden. Sheraton Jumeirah Beach Resort ligger på en privat, hvit sandstrand i Dubai Marina, og har et stort utendørsbasseng med solterr...
Sheraton Mall of The Emirates

Sheraton Mall of The Emirates

Moderne 5-stjernershotell tilknyttet det store kjøpesenteret Mall of Emirates. Hotellet Det moderne 5-stjernershotellet, Sheraton Mall of Emirates ligger i direkte tilknytning til det berømte kjøpesen...
Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Hotellet Luksushotellet Sofitel The Palm Resort & Spa 5*, ligger på den ikoniske øyen The Palm, og er en egen verden for seg selv. Hotellet har en lekker sandstrand, seks bassenger, barnebasseng med v...
Somewhere Hotel Barsha Heights

Somewhere Hotel Barsha Heights

Nytt 4-stjernershotell med takbasseng, gym og spa. Hotellet ligger midt i Dubais bydel Barsha Heights. Hotellet Det nye 4-stjernershotellet Somewhere Hotel Tecom ligger sentralt i Barsha Heights, og...
Steigenberger Business Bay

Steigenberger Business Bay

Et av våre kunders favoritthotell! Dette 5-stjerners luksushotellet har utmerket beliggenhet downtown Dubai, med gangavstand til verdens høyeste bygning, Dubai-fontenen og verdens største shoppingsent...
Suite Novotel Mall of the Emirates

Suite Novotel Mall of the Emirates

Moderne hotell i Dubai, med topp beliggenhet, 5 minutters gange fra Mall of the Emirates, og kun 500 meter fra metrostasjonen. Et perfekt utgangspunkt for å oppdage Dubai. Hotellet Suite Novotel Mall...
The Galleria Residence Hyatt Regency

The Galleria Residence Hyatt Regency

Et perfekt leilighetshotell for deg som vil føle deg hjemme i Dubai. God beliggenhet. Hotellet The Galleria Residence Hyatt Regency er et eldre med koselig leilighetshotell i Dubai, hvor du får størr...
The Meydan Hotel Dubai

The Meydan Hotel Dubai

Lekkert luksushotell med balkong med åpen utsikt mot travbanen Meydan. Gratis skyttelbuss til strand og kjøpegsenter. Hotellet Meydan er verdens første 5-stjernershotell som ligger ved en veddeløpsban...
The Retreat Palm Dubai MGallery By Sofitel

The Retreat Palm Dubai MGallery By Sofitel

Stilfult og nytt velværeresort på The Palm Jumeirah, med direkte strandtilgang og utendørsbassenger. Hotellet har et godt utvalg av fasiliteter, og moderne restauranter som tilbyr sunne og eksklusive...
Time Oak Hotel & Suites

Time Oak Hotel & Suites

Moderne og barnevennlig 4-stjernershotell i Dubai, med et godt utvalg av fasiliteter. Hotellet Time Oak Hotel & Suites er et utmerket valg for en komfortabel ferie, sentralt i Dubai. Hotellet har res...
Wyndham Dubai Marina

Wyndham Dubai Marina

Nytt, moderne hotell med utmerket beliggenhet ved Dubai Marina, og med gangavstand til strand. Hotellet har utendørsbasseng, og moderne innredede rom med gratis WiFi. Hotellet Det moderne hotellet Wyn...