5-stjernersreise til Dubai & Maldivene 10 dager. Fra 25 550 kr

Kombiner kritthvite sandstrender på det eksklusive hotellet Medhufushi Island Resort med smaken av 1001 Natt i Dubai! Bli med på et unikt eventyr.
Pris per person 4 netter på Maldivene + 4 netter i Dubai fra kr 25 550,-

Kontakt oss for nøyaktig pris for perioden du ønsker å reise.

Eventyret starter med en komfortabel flyreise med Emirates, fra Gardermoen til Male, med mellomlnding i Dubai. Fra Male flyplass tar du sjøfly til hotelløyen. Slagordet for Maldivene er "No News, No Shoes”, noe som sier alt om livet på disse drømmeøyene. Her går du barbent, i total frihet, omgitt av verdens beste dykkevann, med korallrev og fisker i alle former og farger. Hotelløyen er som en verden for seg selv, hvor du lever et Robinson Crusoe-liv på hvite strender, blant kokospalmer og vakre, turkise laguner, midt i Det Indiske Hav.Etter avslappende dager på drømmeøyen, besøker vi Dubai- Midøstens metropol der bare fantasien setter grenser! Når du ankommer Dubai blir du møtt av en vertinne som veileder deg igjennom alle formaliteter, slik at ankomstprosedyrene går smidig. I dubai opplever du verdens høyeste bygning, eksklusive shoppingsentre uten sidestykke, flotte veier med kunstverk av noen skyskrapere på rad og rekke, delikate gourmetrestauranter, og ikke minst kritthvite strender. 
Fyll ferien med enda flere opplevelser og bli med på spennende utflukter! Jeepsafari i Dubais ørken, med middag og underholdning er et must å få med seg!

Maldivene: Medhufushi Island Resort 5*
Medhufushi er en 5-stjerners idyllisk paradisøy med kritthvite strender, omgitt av turkise laguner. Hotellet tilbyr et stort utvalg av vannsport, stemningsfulle restauranter og villaer med vakker utsikt. Denne koselige hotelløyen har innbydende, pudderhvite strender, et lekkert evighetsbasseng, trimrom, fire spisesteder, spa og tennisbaner. De turkise lagunene er perfekt for vannsport. Medhufushi har villaer og suiter, alle med utsikt over stranden/havet og åpen planløsning. Enhetene er bygget i maldivisk stil, med egen solterrasse og åpen, utendørs regndusj. I tillegg har de en sittegruppe med sofa, flatskjerm-TV og DVD-spiller. Alle boenheter har også air condition, te- og kaffefasiliteter, safe, hårføner og minibar. Semi Detached Beach Villa er 60m2, og har himmelseng eller to enkeltsenger, privat terrasse med solsenger og maldivisk huske (sofa).
Romkategori: Semi Detached Beach villa, med halvpensjon.

Dubai 4 netter: Grand Hyatt 5*
Et av Dubais beste byhotell! Eksklusivt hotell med utmerket beliggenhet, i sentrum av Dubai og et lekkert bassengområde. Grand Hyatt er et stort og moderne hotell med et høyt servicenivå og avslappet stemning. På hotellet er det store, separate bassengområder omgitt av en vakker hage. Det er også et babybasseng med solavskjerming, og for litt større barn er det et barnebasseng med vannsklie. Hotellet har også bassengbar, lekeplass, spa, squashbaner, innendørsbasseng, barneklubb (mot pristillegg), tennisbaner, treningsrom, joggesti rundt i hotellets frodige hage, skyttelbusser til stranden, vaskeriservice, og konferansefasiliteter. Den velkjente 18-hulls golfbanen Dubai Creek Golf & Yacht Club ligger en 10 minutters kjøretur fra hotellet. I nærheten av Grand Hyatt ligger det eksklusive shoppingsenteret Wafi Mall.
Romkategori: Grand Room med frokost.

Pris inkluderer:
- Fly tur-retur Gardermoen - Male - Dubai - Gardermoen med Emirates
- Medhufushi Island Resort 5*: Beach Villa (semi dettached), med halvpensjon, 4 netter
- Sjøfly t/r Male flyplass - Medhufushi Island Resort.
- Grand Hyatt 5*, Grand Room 4 netter med frokost (eller lignende hotell)
- Ahlan VIP service på Dubai flyplass ved ankomst
- Privat flyplasstransport t/r i Dubai
- Skatter og avgifter
* Mulighet for forlengelse av opphold på ønsket destinasjon, samt bytte av hotell.
* Oppgradering av romkategori og måltidsplan i Maldivene.
* Mulighet for avreise fra de fleste norske byer. 
* Priser gjelder per person i delt dobbeltrom, og forutsetter ledighet på hotell og i laveste bookingklasse på fly, i nevnt tidsrom. 

Send forespørsel

Finner du ikke pris på reisen du ønsker? Send gjerne en mail til: og du vil motta et tilbud snarest mulig.

Send forespørsel

Informasjon

Generell informasjon om Maldivene
 
Maldivene
Maldivene er et øyrike som består av rundt 1192 øyer, fordelt på 26 atoller, hvorav cirka 202 øyer er bebodd. Bare 20 av disse har over 1000 innbyggere, og rundt 100 av øyene er hotelløyer. Totalt består Maldivene av 90.900 kvadratkilometer hvorav 99% er vann og 1% land. Det høyeste punktet ligger rundt to meter over havet. Totalt har Maldivene rundt 400 000 innbyggere, hvorav hovedstaden Males innbyggere er ca. 150 000 (2015). Dhivehi er det lokale språket, men på hotelløyene snakkes også engelsk. Nærmeste naboland er Sri Lanka og India.
 
Reise til Maldivene
Med 1001 Natt kan du reise til Maldivene året rundt. Vi tilbyr fleksible reiser hovedsakelig med Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines. Maldivene kan kombineres med Dubai eller Abu Dhabi, og du bestemmer selv reiselengden. Reisetid fra Oslo til Dubai er ca. 7 timer, og fra Dubai til Maldivene tar det 9 timer. Flyet lander på flyplassen som ligger på en egen øy ved siden av hovedstadsøya Male.
 
Transport til hotellet
Fra flyplassen ved Male tar man enten motorbåt eller sjøfly til hotelløya man skal bo på. Det kan forekomme noe ventetid både ved ankomst og avreise. På flyplassen har de forskjellige hotelløyene egne representanter eller skranker hvor man får hjelp til videre transport. Skal du videre med sjøfly til hotellet ditt, kan du gå til sjøflyskranken (air taxi) for å sjekke inn bagasjen.
Små kofferter, bager eller sekker som var håndbagasje på langflygningene må fraktes i sjøflyets lasterom. Pakk derfor gjerne verdisaker, pass/reisedokumenter o.l. i en egen liten veske som kan medbringes ombord i sjøflyet. Ved transport med sjøfly man du betale tilleggsavgift hvis bagasjen veier mer enn 20 kilo per person.
Hvis flyet lander etter kl. 16.00 er det nødvendig med overnatting på hotell på flyplassen før du kan ta transport videre til hotellet ditt. Er hjemreisen før kl 09.00 er det også nødvendig med en overnatting ved flyplassen siste natt.
 
Visum og pass
Besøkende får et 30-dagers turistvisum, uavhengig av nasjonalitet. Pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.
 
Klima
Maldivene har et tropisk klima med stabil temperatur på mellom +29°C og +32°C både på land og i vann, året rundt. Luftfuktigheten er i gjennomsnitt rundt 80 %, med en sval bris. Fra desember til april er perioden med minst nedbør. Maldivene egner seg som reisemål hele året.
 
Strender
Maldivene har innbydende strender med hvit, finkornet sand. Maldivene har tidevann, og det forekommer ofte understrømmer utenfor atollene, og dels i kanalene, som leder havvannet inn til atollene. Vi anbefaler snorklere og dykkere å innlede ferien med et introduksjonsdykk, hvor man vil lære å snorkle ved rev som ligger helt inne ved atollene, før man beveger seg lengre ut.
 
Tidsforskjell
+ 3 timer om sommeren og + 4 timer om vinteren.
 
Elektrisitet:
240 V. Ta med engelsk adapter med 3 plugger.
 
Valuta
Den lokale valutaen er Maldivian Ruffiya, og kommer i sedler på 2, 5, 10, 20, 50, 100 og 500. Hotellene/øyene foretrekker USD, Euro eller kredittkort. Det er lurt å ha med USD i mindre sedler til tips.
 
Religion
De fastboende på Maldivene er 100% sunnimuslimer. Den muslimske fastemåneden ramadan begynner ca. 17/6 2015. I denne perioden faster de lokale fra soloppgang til solnedgang. Tempoet kan derfor oppleves som noe langsommere enn normalt, og noen butikker kan holde stengt på dagtid.
 
Klær
Maldivene er en destinasjon med barfot luksus, derfor anbefales lette bomullsklær, shorts, t-skjorte og sandaler. Man kler seg noe mer formelt til middag, og menn bør ha langbukser. Vanlig badetøy kan benyttes til soling og bading, men er ikke tillatt å sole seg eller bade toppløs. Ved besøk på lokale øyer må skuldre og lår tildekkes. Det forventes at man viser respekt for kulturen.
 
Alkohol
Det er forbudt å innføre alkoholholdige drikkevarer, samt pornografi til landet. Alkohol kan kjøpes på hotelløyene. Prisnivået er relativt høyt.
 
Støy
Man vil kunne se og høre noe flytrafikk uansett hvor på Maldivene man velger å bo. 
 
Utflukter
I tillegg til å sole seg og bade, kan man bli med på noen av de spennende utfluktene som tilbys på hotelløyen. Man kan besøke en maldivisk fiskerlandsby, hovedstaden Male, eller ubebodde øyer. På hotelløyene er det også muligheter for dykking, seilturer, fiske og andre vannaktiviteter.
 
Hovedstaden Malé
Malé er hovedstaden- og den største og mest folkerike øyen på Maldivene, med rundt 150 000 innbyggere. Byen har mange viktige historiske og religiøse landemerker og flere moskeer. For et innblikk i fortiden kan man besøke byens palass fra 1913, gravene til legendariske helgener, presidentpalasset og det nasjonale museet.
 
Shopping
Hotelløyene har egne souvernirbutikker og evt. små egne butikker. Skal man shoppe bør man besøke hovedstaden Malé. Her kan blant annet lokale- og importerte suvenirer, og elektroniske varer kjøpes til lave priser. Det er minimalt med moms på varer man kjøper på Maldivene. De momsfrie butikkene på flyplassen selger også blant annet elektronikk av god standard.
 
Dykking
Øyriket i Maldivene er en av verdens mest populære dykkedestinasjoner, og en av de siste urørte stedene på jorden. Fargesprakende fiskestimer, skilpadder, spennende undervasatoller, daler, huler og vakre koraller er noe av det unike som venter dykkere på Maldivene. I det stille, klare, blå vannet har man god sikt. De fleste hotelløyer har dykkeskoler, og alle er pliktige å følge internasjonal sikkerhetsstandard. Dykkerutstyr leies ut av dykkerskolene.