4-stjerners reise til Maldivene m. halvpensjon + Dubai. 9 dager fra 16 785

DRØMMEREISE MED 4 NETTER IMALDIVENE + 4 NETTER I DUBAI
Avslappende dager på paradisøy med
 kritthvite strander, kombinert med den moderne storbyen Dubai! 

MALDIVENE 
Først tilbringer du 4 netter på en idyllisk paradisøy, på Paradise Island Resort. Slagordet for Maldivene er "No News, No Shoes”, noe som sier alt om livet på disse drømmeøyene. Her går du barbent, i total frihet, som gjør godt for kropp og sjel. Maldivene har verdens beste dykkevann, med korallrev og fisker i alle former og farger. Våre hotell er bygget på ubebodde øyer, og har kun plass til et begrenset antall gjester. Hver hotelløy er som en verden for seg selv, hvor du lever et Robinson Crusoe-liv på hvite strender, blant kokospalmer og vakre, turkise laguner, midt i Det Indiske Hav. 

DUBAI:
Etter avslappende dager i paradis, går turen til Midøstens metropol- Dubai. Ved ankomst står en vertinne utenfor flyet og venter på dere, for å hjelpe dere igjennom alle formaliteter på flyplassen. Med denne servicen får dere prioritet og slipper å stå i kø. Vertinnen blir med helt ut, til dere møter sjåføren som vil kjøre dere direkte til hotellet i en eksklusiv BMW. I Dubai er det kun fantasien som setter grenser for hva ferien kan inneholde! Storbyen har verdens høyeste bygning, eksklusive shoppingsentre, kritthvite strender og et bredt utvalg av aktivitetstilbud for enhver smak. 

HOTELL I MALDIVENE 4 NETTER: Paradise Island Resort & Spa 4*
Paradise Island Resort & Spa tilbyr private villaer og bungalower, utendørsbasseng, fire restauranter og et spa på en idyllisk øy i Det indiske hav. Boenhetene på Paradise Island har klimaanlegg, flisgulv og egen terrasse med fredfull havutsikt. Paradise Island Resort & Spa ligger en 20-minutters hurtigbåttur fra Malé internasjonale lufthavn. Ferieanlegget har treningssenter og tennisbaner, og man har tilgang til snorkle- og dykkerutstyr. Restaurantene på hotelløyen byr på blant annet italiensk og japansk mat. Man kan nyte cocktails på Beach Bar og Karaoke Bar, og Paradise Bar tilbyr liveband, DJ og dansegulv. 
Romkategori: Superior Beach bungalow med halvpensjon

HOTELL I DUBAI 4 NETTER: Armada Bluebay 4*
Dette er et moderne hotell i Dubais mest eksklusive turistområde Dubai Marina, ved den berømte promenaden The Walk med butikker, kafeer og restauranter. Hotellet har stilfullt innredede rom, takbasseng og gratis skyttelbuss til strand. 
Romkategori: Deluxe rom med frokost

PRISER PER PERSON:
10 dager/9 netter: 4 netter i Maldivene + 4 netter Dubai (+ 1 natt på flyet)
10. okt. - 11. des. 2016: kr 18 585,-
05. jan. - 20. feb. 2017: kr 19 995,-
23. feb. - 30. mar. 2017: kr 19 595,-
01. apr. - 12. apr. 2017:kr 19 995,-
13. apr. - 29. apr. 2017: kr 19 595,-
30. apr. - 15. jun. 2017: kr 16 785,-

Pris inkluderer:
- Fly tur-retur Gardermoen - Male - Dubai - Gardermoen med Emirates
- Paradise Island Resort: Superior Beach Bungalow med halvpensjon, 4 netter
- Hurtigbåt t/r Male flyplass - Paradise Island Resort.
- Ahlan VIP service ved ankomst på Dubai flyplass
- Privat transport i Dubai ved ankomst og avreise
- Armada Bluebay: deluxe room med frokost, 4 netter
- Flyskatter og avgifter

* Pris forutsetter ledighet i rimeligste bookingklasse på fly, samt ledighet på hotell.
* Mulighet for endring av reiselengde, endring av hotell, samt oppgradering av romkategori og måltidsplan.

Send forespørsel

Finner du ikke pris på reisen du ønsker? Send gjerne en mail til: og du vil motta et tilbud snarest mulig.

Send forespørsel

Informasjon

Generell informasjon om Maldivene
 
Maldivene
Maldivene er et øyrike som består av rundt 1192 øyer, fordelt på 26 atoller, hvorav cirka 202 øyer er bebodd. Bare 20 av disse har over 1000 innbyggere, og rundt 100 av øyene er hotelløyer. Totalt består Maldivene av 90.900 kvadratkilometer hvorav 99% er vann og 1% land. Det høyeste punktet ligger rundt to meter over havet. Totalt har Maldivene rundt 400 000 innbyggere, hvorav hovedstaden Males innbyggere er ca. 150 000 (2015). Dhivehi er det lokale språket, men på hotelløyene snakkes også engelsk. Nærmeste naboland er Sri Lanka og India.
 
Reise til Maldivene
Med 1001 Natt kan du reise til Maldivene året rundt. Vi tilbyr fleksible reiser hovedsakelig med Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines. Maldivene kan kombineres med Dubai eller Abu Dhabi, og du bestemmer selv reiselengden. Reisetid fra Oslo til Dubai er ca. 7 timer, og fra Dubai til Maldivene tar det 9 timer. Flyet lander på flyplassen som ligger på en egen øy ved siden av hovedstadsøya Male.
 
Transport til hotellet
Fra flyplassen ved Male tar man enten motorbåt eller sjøfly til hotelløya man skal bo på. Det kan forekomme noe ventetid både ved ankomst og avreise. På flyplassen har de forskjellige hotelløyene egne representanter eller skranker hvor man får hjelp til videre transport. Skal du videre med sjøfly til hotellet ditt, kan du gå til sjøflyskranken (air taxi) for å sjekke inn bagasjen.
Små kofferter, bager eller sekker som var håndbagasje på langflygningene må fraktes i sjøflyets lasterom. Pakk derfor gjerne verdisaker, pass/reisedokumenter o.l. i en egen liten veske som kan medbringes ombord i sjøflyet. Ved transport med sjøfly man du betale tilleggsavgift hvis bagasjen veier mer enn 20 kilo per person.
Hvis flyet lander etter kl. 16.00 er det nødvendig med overnatting på hotell på flyplassen før du kan ta transport videre til hotellet ditt. Er hjemreisen før kl 09.00 er det også nødvendig med en overnatting ved flyplassen siste natt.
 
Visum og pass
Besøkende får et 30-dagers turistvisum, uavhengig av nasjonalitet. Pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.
 
Klima
Maldivene har et tropisk klima med stabil temperatur på mellom +29°C og +32°C både på land og i vann, året rundt. Luftfuktigheten er i gjennomsnitt rundt 80 %, med en sval bris. Fra desember til april er perioden med minst nedbør. Maldivene egner seg som reisemål hele året.
 
Strender
Maldivene har innbydende strender med hvit, finkornet sand. Maldivene har tidevann, og det forekommer ofte understrømmer utenfor atollene, og dels i kanalene, som leder havvannet inn til atollene. Vi anbefaler snorklere og dykkere å innlede ferien med et introduksjonsdykk, hvor man vil lære å snorkle ved rev som ligger helt inne ved atollene, før man beveger seg lengre ut.
 
Tidsforskjell
+ 3 timer om sommeren og + 4 timer om vinteren.
 
Elektrisitet:
240 V. Ta med engelsk adapter med 3 plugger.
 
Valuta
Den lokale valutaen er Maldivian Ruffiya, og kommer i sedler på 2, 5, 10, 20, 50, 100 og 500. Hotellene/øyene foretrekker USD, Euro eller kredittkort. Det er lurt å ha med USD i mindre sedler til tips.
 
Religion
De fastboende på Maldivene er 100% sunnimuslimer. Den muslimske fastemåneden ramadan begynner ca. 17/6 2015. I denne perioden faster de lokale fra soloppgang til solnedgang. Tempoet kan derfor oppleves som noe langsommere enn normalt, og noen butikker kan holde stengt på dagtid.
 
Klær
Maldivene er en destinasjon med barfot luksus, derfor anbefales lette bomullsklær, shorts, t-skjorte og sandaler. Man kler seg noe mer formelt til middag, og menn bør ha langbukser. Vanlig badetøy kan benyttes til soling og bading, men er ikke tillatt å sole seg eller bade toppløs. Ved besøk på lokale øyer må skuldre og lår tildekkes. Det forventes at man viser respekt for kulturen.
 
Alkohol
Det er forbudt å innføre alkoholholdige drikkevarer, samt pornografi til landet. Alkohol kan kjøpes på hotelløyene. Prisnivået er relativt høyt.
 
Støy
Man vil kunne se og høre noe flytrafikk uansett hvor på Maldivene man velger å bo. 
 
Utflukter
I tillegg til å sole seg og bade, kan man bli med på noen av de spennende utfluktene som tilbys på hotelløyen. Man kan besøke en maldivisk fiskerlandsby, hovedstaden Male, eller ubebodde øyer. På hotelløyene er det også muligheter for dykking, seilturer, fiske og andre vannaktiviteter.
 
Hovedstaden Malé
Malé er hovedstaden- og den største og mest folkerike øyen på Maldivene, med rundt 150 000 innbyggere. Byen har mange viktige historiske og religiøse landemerker og flere moskeer. For et innblikk i fortiden kan man besøke byens palass fra 1913, gravene til legendariske helgener, presidentpalasset og det nasjonale museet.
 
Shopping
Hotelløyene har egne souvernirbutikker og evt. små egne butikker. Skal man shoppe bør man besøke hovedstaden Malé. Her kan blant annet lokale- og importerte suvenirer, og elektroniske varer kjøpes til lave priser. Det er minimalt med moms på varer man kjøper på Maldivene. De momsfrie butikkene på flyplassen selger også blant annet elektronikk av god standard.
 
Dykking
Øyriket i Maldivene er en av verdens mest populære dykkedestinasjoner, og en av de siste urørte stedene på jorden. Fargesprakende fiskestimer, skilpadder, spennende undervasatoller, daler, huler og vakre koraller er noe av det unike som venter dykkere på Maldivene. I det stille, klare, blå vannet har man god sikt. De fleste hotelløyer har dykkeskoler, og alle er pliktige å følge internasjonal sikkerhetsstandard. Dykkerutstyr leies ut av dykkerskolene.

Kart

Hotell

Anantara Dhigu Maldives Resort 5*

Anantara Dhigu Maldives Resort 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

På Anantara Dhigu Maldives Resort väntar äventyr över tre öar, till sjöss och under vattenytan. Kör in i surfen från din strandpoolsvilla eller hoppa in i lagunen från din övervattensvit. Surfa, dyk,...
Anantara Veli Maldives Resort 5*

Anantara Veli Maldives Resort 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Anantara Veli Maldives er et elegant øyhotell i sjarmerende tropeomgivelser, kun for voksne. Hotellet er omgitt av hvite sandstrender og asurblå laguner med utmerkede muligheter for snorkling og dykki...
Angsana Ihuru 5*

Angsana Ihuru 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Kom till ett äkta öparadis. Upplev det underbara turkosa vattnet, de vita stränderna och den rika gröna tropiska vegetationen. Dyk på ett skeppsbrott, njut av snorkling på revet eller koppla av på str...
Beachwood Hotel and Spa at Maafushi 4*

Beachwood Hotel and Spa at Maafushi 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Dette stilfulle hotellet lar deg oppleve alt det typiske som Maldivene er kjent for; som pudderhvite sandstrender, fantastisk snorkeling, vannsportaktiviteter og spennende utflukter. I tillegg får man...
Fun Island Resort & Spa

Fun Island Resort & Spa

Fun Island er et enkelt, rimelig og populært hotell på en drømmeøy med turkise laguner og herlige sandstrender. Oppholdet inkluderer helpensjon. Hotellet Fun Island er en og blanding av sun & fun. Ho...
Grand Park Kodhipparu 5*

Grand Park Kodhipparu 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Upplev paradiset på jorden vid Grand Park Kodhipparu, Maldiverna. Ett lyxigt en-ö-ett-resmål med en samling av 120 idylliska strandvillor, poolvillor, hisnande övervattensvillor och rymliga villor med...
Holiday Island Resort and Spa 4*

Holiday Island Resort and Spa 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Drømmeøy omgitt av grunne, turkise laguner, med pudderhvit sandstrand rundt nesten hele øyen. Muligheter for et stort utvalg av aktiviteter, dykking, vannsport og utflukter. Hotellet Holiday Island R...
Malahini Kuda Bandos Resort

Malahini Kuda Bandos Resort

Malahini Kuda Bandos Resort ligger i Malé, og tilbyr et spasenter, et eget strandområde, boblebad og vannsportfasiliteter. Du kan spise i restauranten på stedet. Noen av rommene på Malahini Kuda Bando...
Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa tilbyr private villaer og bungalower på en idyllisk øy i Indiahavet. Ferieanlegget har et utendørsbasseng, 4 restauranter og et spa. Boenhetene på Paradise Island har klim...
Royal Island Resort & Spa

Royal Island Resort & Spa

Royal Island Resort & Spa ligger på Baa-atollen i Maldivene. Denne tropiske øya har utsikt over Det indiske hav og tilbyr gratis Wi-Fi, et spa og en fredelig, hvit sandstrand. Du kan hygge deg med dyk...
Season Paradise 4*

Season Paradise 4*

Nyåpnet hotell på en mellomstor hotelløy, som innbyr til eksotiske opplevelser og late stranddager. Hotellet har restaurant & grill, stilfullt innredede rom med uteplass eller balkong, nydelig evighet...
Sun Island Resort & Spa

Sun Island Resort & Spa

Bo på den koselige hotelløyen Sun Island Resort 4* i Beach Bungalow kun få meter fra havet. Sun Island Resort & Spa Sun Island resort & Spa er en av de største hotelløyene i Maldivene. Denne frodige...
Velana Beach 4 *

Velana Beach 4 * (Hotellstandard: 4 stjerner)

Dette moderne boutique-hotellet på stranden byr på elegante rom og luksus for en rimelig penge. Man kan bli med på ulike utflukter, snorke, dykke og utforske øyen på sykkel. Det er gratis WiFi på hote...
Velana Blu 3*

Velana Blu 3*

Moderne boutique-hotell på stranden, med elegante rom og luksus for en rimelig penge. I tillegg til å nyte later dager på øyens paradisstrender, kan man bli med på spennende utflukter, snorke, dykke o...
Velassaru Maldives 5*

Velassaru Maldives 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Luksuriøst drømmehotell på paradisøy i Det indiske hav. Hotelløyen er omgitt av pudderhvite sandstrender, og utover venter turkise laguner og gode snorkle- og dykkemuligheter. Hotellet er av meget god...
You & Me Maldives 5*

You & Me Maldives 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

You & Me är en privat, rustik och romantisk ö i ett vackert, orörd hörn av Maldiverna. En värld bort från vardagens påfrestningar, You & Me är platsen att koppla av och tillbringa lite kvalitet "oss t...